lördag 11 oktober 2008

Ytterligare en höst LO


Den här gjorde jag till en bonusutmaning på brunkullan... här skulle man inspireras av en dikt.. Å detta är min tolkning...
Inte så mycket att orda om... mer än att jag aldrig skulle ha satt dit fågeln.....men nu har jag gjort sååå många (känns det som) höst LO´s så jag börjar bli less... blir inte en enda till!! Gillar ju egentligen inte att scrappa i höstfärger ens =)... men det jag lärt mig iaf är att jag kan ju faktiskt scrappa färger jag inte är så förtjust i.
Blir inte så mycket scrappande idag... STÄDAR!!! (blä!!) Men det är skönt att få det gjort.. ligger pappersbitar överallt på golvet.. hur dom nu kom dit!!

6 kommentarer:

 1. Jag tycker den är jättevacker. Men jag älskar ju höstfärger så... =) Kram!

  SvaraRadera
 2. Tycker inte denhär LO'n är såå höstig, men jättefina färger har den. Fotot är alldeles underbart och det kommer fint fram på LO'n.

  SvaraRadera
 3. Väldigt vacker var den, fotot var också såfint.

  Så kreativ du är, det kommer ut nya LOs på löpande band :-)
  Kram från Meli

  SvaraRadera
 4. Vilken härligt höstig Lo! :)

  Du undrade om det var tårtpapper jag vikt runt kanten på det senaster kortet, nej det är det inte. Det är självhäftande spets i papper från Panduro som jag har använt och vikt runt kanten.. :)

  SvaraRadera
 5. oo tack för dina fina ord.. JAg har också svårt för att scrappa höstfärger. Jag tycker du har lyckats rikigt bra du, det var en bra lärdom du gjort.. =) Hur har det gått med Idol-bidraget? 24-timmarsgränsen är inte allt det finns fler poäng att ta =) lycka till

  SvaraRadera
 6. Superfin och vilket härligt foto, me like!

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)