onsdag 28 januari 2009

Jag har scrappat...

... något som jag kan visa i bloggen =D. Har scrappat massor de senaste dagarna, men inget jag kan visa just nu... Så det var så skönt att igår få scrappa något igen bara för att.. Hade först tänkt att jag skulle göra et bidrag till färgutmaningen på SWE... men det spårade ur direkt =D. Här har jag iaf använt de underbara papprena från AC som var en del av den vinst jag fick när jag vann på skrotboken.


Fotot har jag scrappat förut, men jag gillar det så mycket. Och i vanlig ordning så är det min dotter Ina som tagit kortet. Han är så rolig nu Leo för han har börjat leka rollekar... å dom leker han naturligtvis med sina bilar!!
Har ju en äldre grabb också men har inget minne av att han var så otroligt fixerad vid bilar som Leo . Barn brukar ju ha nåt mjukt att krama när dom ska sova.... men Leo han fyller sängen med bilar... som vi sen försiktigt plockar ur sängen när han somnat =)...
Så denna har jag gjort för att vi ska minnas hur han sa: -hej kompis! och fortsatte med långa dialoger med sina bilar.... ja, han svarar i bilens ställe också =D...
Nopp, nu ska jag surfa vidare lite... å sen ut i snön med trollen. ha en fin onsdag där ute i vida världen. Tack för att ni tittade in =)

12 kommentarer:

  1. men ooo vilka underbara färger! Jag blir så glad när jag ser dina härliga färgklickar! Jag gillar också de där pappren!

    Krama en snöboll åt mig!

    SvaraRadera
  2. Massor av nytt och härligt, du ju helt fantastisk, åhhhhh! Och visst är det befriande att bara göra något "eget" om man haft mycket uppdrag :)!

    SvaraRadera
  3. WOW! vilken underbart färgglad layout! Man blir jätteglad av den! =)

    Kram!!

    SvaraRadera
  4. Oh vilken underbart färgglad LO! Älskar den verkligen!

    SvaraRadera
  5. Aaaawwww!!! SÅ läcker! Vilka färger, så snyggt med ramen...ja, allt!!
    Kram!!

    SvaraRadera
  6. wow, vilken fin sida du tipsade om. Jag gör ju mycket på killarna och man vill ju inte ha det så "tjejigt".
    Du gör så fina Lo´s, de ger inspiration. Är kanske lite tråkig men jag gillar det enkla men tycker att andra gör så vackra saker. Gillar Malins L kort, fast jag i princip inga kort gör.
    Gillar riktigt skarpt bilden på Leo.
    Har fått nya papper idag, så nu kliar det i fingrarna. Carita

    SvaraRadera
  7. Hej! Glömde säga att det är Max, mitt och Peters avtryck, från stranden då vi var på Kreta.

    SvaraRadera
  8. mmmm.....tycka om färg. Mycket mycket tjusigt! Fasiken du får ju alltid till det hur snyggt som helst ju!! Mitt rum ligger ju lä när man gör så där fint!
    Jo jag vet, jag har det ritkgit bra i mitt lilla krypin nu. KÄnns superlyxigt så jag uppskattar det verkligen att äntligen ha en egen liten vrå som man gillar! :)

    SvaraRadera
  9. Nyyydelig!!! Dine LOer er herlige!!!:)

    Tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen min:)

    SvaraRadera
  10. tack för den gulliga kommentaren i min blogg! du får mig alltid att känna mig duktig! :-)

    älskar verkligen den här LO:n! känner mig lite feg i mitt scrappande när jag ser dina färgsprakande konstverk. man blir så glad! precis varenda lilla detalj på "äska bila" gillar jag!

    o vilken gullig historia som ligger bakom! hihi.. sötnos!

    *kram*

    SvaraRadera
  11. Dom är härliga dom små trollen! =) Melvin vill också gärna ha en bil med sig i sängen och då helst Blixten.. ;)

    Härlig layout!
    Kram!

    SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)