tisdag 17 februari 2009

Mera Bloggparty =)

Här kommer den Lo jag egentligen skulle visa igår... Mitt frosseri i min nyfunna passion pärlor finns på denna =). Detta är till Annikas utmaning, där man skulle inspireras av en bild på Stig Lindbergs tyg lustgården. Jag tänkte direkt på sommar och mitt köksland. *längtar och planerar redan för kommande sommar*. Så här blev resultatet =)
Mer info om bloggpartyt finner ni här




Sen måste jag bara visa ett par foton på min näst äldsta tjej. Hon gjorde prao på en MiMa foto här i Timrå.. å fick då vara "modell" för en dag. Hon fick med sig en fullmatad cd med foton på sig själv. Här har hon dessutom lekt lite i photoshop... Visst är hon fiiiiin min Moa! Man får säga så *nickar* om sina egna barn =)





En sak till .... kommer ni ihåg att jag för ett par veckor sedan sa att jag hade fått ett litet gäst dt uppdrag ?? Här finner ni det, om ni är lite nyfikna =P.
Det var allt för idag! Ha det gott allihopa.... Nu ska jag surfa vidare... gäller att passa på när barna sover...

9 kommentarer:

  1. Jättesnygg LO! Gillar verkligen detaljerna! Och här har du en till som längtar efter vår och sådd. Har redan börjat lite smått och sått tidiga tomater, chili och penséer. Idag fick jag pelargonfrön som nu ligger i blöt och jag ska sen så pelargoner för första gången. Underbart när det gror på fönsterbrädet!

    Finfina bilder på dottern också!

    SvaraRadera
  2. Jättehäftig layout! =) Himla tufft med de påsydda pärlorna. =)

    Fin dotter du har, o jaaa, det klart att man får säga så om sina egna barn =) =)

    Kram på dig !

    SvaraRadera
  3. Grattis till DT-uppdraget - otroligt cool LO! Snygga foton på din dotter också!

    SvaraRadera
  4. Hej å hå...
    Jag riktigt njuter över att få trilla in hos dig och njuta av dina alster. Det var hur länge sedan som helst sedan jag var in till dig eller mer till någon. Har varit ur scrappet ett tag.

    Ha det underbart.
    Lisbet

    SvaraRadera
  5. WOW!! Vilka snygga bilder! =) Lik sin mamma?!

    Härlig layout!

    Kramis!'♥

    SvaraRadera
  6. Wow va häftig o annorlunda LO. Gillar verkligen de olika detaljerna du lagat!!Kraam

    SvaraRadera
  7. har inte varit in riktigt på ett tag och det märks.. såå många fina LO's duhar gjort!!

    SvaraRadera
  8. Superfin LO, gillar verkligen dina pärlor! :) Så kul att du är från Timrå-trakterna, jag är ursprungligen från Söråker. :)

    SvaraRadera
  9. Guuud så du producerar! fattar inte hur du hinner! man hänger knappt med här inne ju! ;-) o allt blir lika fint! otroligt!*imponerad* den här LO:n är verkligen för härlig! älskar färgerna och hur du har inspirerats av bilden... nice! o sen så måste jag instämma - din dotter är verkligen jättefin! :-)

    SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)