måndag 9 februari 2009

NO LIMIT..


.. Ny Lo till bloggpartyt.. mer info om det hittar ni här....

Denna är iaf gjort till Carolas utmaning.... en BOM om mig med ett foto från 90-talet.. å så låttiteln från en slagdänga från samma årtionde.. Skulle kunna skrivit en hel roman om detta årtionde =)... men försökte sammanfatta det lite kort i journalingen. Valde låten No Limit av den anledningen att glädje och sorg känner ibland inga gränser. Denna Lo har jag försökt bli klar med i flera dagar... å resultatet är väl halvbra... tycker inte om när jag måste "dutt" scrappa. Tog med lite symboliska saker iaf... livetsträd, kunskapens äpple,biljetter (livets resa) och klockan som får symbolisera tiden som passerar... åter igen en Lo som jag ville så mycket med å så blev den bara halvbra. Tycker iaf om den då den har ett starkt emotionellt värde för mig... Så tack Carola för att jag fick lite tid till eftertanke!

Å så har jag provat min pearl maker.... är ju som galen när det gäller nya saker... MÅSTE TESTA!!! Men denna var ingen hit, svårt och meckligt och inte tycker jag det blev så snyggt heller... Någon som vill ha den??? Hojta så skickar jag den med posten =)... Crystal är färgen..


Tack för alla kommentarer till förra inlägget =)... Moa mår bra idag och begav sig i morse på prao... hon ska vara på MiMa foto... å ska få vara modell också.. Skoj Skoj... ser fram emot nå fiiina foton jag kan få scrappa ;-)

17 kommentarer:

  1. Åååh, jag vill ha den!!! Jag älskar Pearl maker och jag har den i rosa och grönt. Beställde Crystal från Magdas men den var slut!!! Please, kan jag få den - snälla!!!

    SvaraRadera
  2. Ja, sen skulle jag ju kommentera LO:n också :-) Glömde det i min iver, ha, ha!

    Jag tycker den är cool! Du har fått med så många symboliska grejer, den verkar väldit genomtänkt hela LO:n. Jag gillar speciellt den blå wellpappen och trädet.

    SvaraRadera
  3. Jag tycket att det blev en underbar LO! Så himla cool! Diggar alla dekorationerna!

    Har aldrig testa pearl maker.. men jag tror att jag har något liknande.. och blev så irriterad för att det fastnade bara i "korken", jag klämde till och den spratt iväg så jag fick sånt där klet överallt istället.. :(

    SvaraRadera
  4. Miss Goldie var först till kvarn... å får min perlmaker... så slipper fler vilja ha den ;-)

    SvaraRadera
  5. Vilken härlig layout! Jag gillar hur du har gjort med pearlmakern. =) Gillar även de orangea bokstäverna!
    Läskigt & läsa om Moa,skönt att hon mår bra igen.

    Kraaaam! =)

    SvaraRadera
  6. MissG. hhfsbjksagbgjkk..grrr;-)

    Härlig LO. Jag tyckte du fick "duttarna" jätte fint placerat!!:-) Häftigt att du fick in så mkt 90-tal i LO.n:-) KRaam

    SvaraRadera
  7. Oj, har Moa gjort illa sig, eller rättare sagt, vilken tur att det gick bra. Hon har nog inget sagt till Peter, för han har då inget sagt till mig.
    Jag tyckte LO´n blev fin. Men jag tror nog att det är jag som är på kortet, skratt.. Väldigt vad lik vi är varandra ibland.
    Tack för att du gillade min senaste LO, gillar den jättemycket själv. Precis jag.
    Hälsa alla.
    Carita

    SvaraRadera
  8. Vilken härlig Lo....du är så duktig vännen!
    Kram

    SvaraRadera
  9. Supersnygg LO!!! Jag ska sätta mig med alla roliga utmaningar senare i veckan. Har bara hunnit med Mahlins än så länge!

    SvaraRadera
  10. Tack för att du antog min utmaning. Jag tokgillar hela upplägget. Snyggt!!

    Kram Carola♥

    SvaraRadera
  11. Maj gadd, så läcker!! Tycker du lyckats utmärkt trots scrapduttandet (ja, jag hatar det oxå, och detta eviga barnsäkrande...jag hittar inte någonting när allting måste travas i en hög mitt på skrivbordet, där lillan inte når grejerna. Vill ha ett eget pysselrum. Helst med hänglås till dörren *hehe*)
    Solen har nått oss idag...jag kollar in senare för morgondagens prognos *s*
    Kramar!!!!

    SvaraRadera
  12. Men hua, vilken pärs med flickan, så skönt att allt gick bra.

    I övrigt ser jag att du scrappat på i 190 och så mycket snyyygt o läckert, åhhh vill också scrappa ju :/!


    Kramen....

    SvaraRadera
  13. Jag tycker den är underbar!

    SvaraRadera
  14. Vilken härlig LO. Önskar dig en trevlig tisdag!
    /Helena

    SvaraRadera
  15. hihi.. vilken må-bra-kommentar!!! tack! jag måste säga att jag blev som ett litet barn när jag höll på med den.. så glad jag blev av alla underbara färger! jag vill bara ha mer! trodde inte jag skulle kunna få ihop en så färgglad LO, så jag har inte så många färgglada papper.. får nog bli lite shopping snart ;-) blev ju så sugen på att testa efter att ha sett allt underbart du har gjort! o det var sååååå kul! mer färg till världen! ;-)

    nu till din LO ;-) jag undrar ibland hur de ser ut i din hjärna när du lyckas bli missnöjd med nåt så fint.. tycker den känns väldigt genomtänkt o så.. ja.. hm.. harmonisk på nåt sätt.. ännu en LO som inspirera.. lilla mig iaf ;-)

    kraaaam!

    SvaraRadera
  16. Åhh.. No no, no no no no.. ja du fattar ;) Hihi, vilken slagdänga! Men bra va den!!
    Måste ju kika dit och hitta mig en superlåt..
    Men foto?!???! Garv, vet inte om jag delar med mig av det.. såg ju ut som 7 svåra.. ;)

    SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)