måndag 30 mars 2009

Lo och award

Denna scrappade jag på scrapträffen för ett tsg sedan men har inte visat den... Tycker så mycket om fotot på Moa. Det är en av bilderna de tog på henne i ateljen där hon gjorde prao. Fotot i sig är så talande så det var inte alls så lättscrappat som jag trodde. Ville ju att fotot verkligen skulle vara framträdande, så det blev en rätt grafisk lo... inte så mycket Maja över denna inte =D... vet inte riktigt vad jag tycker om slutresultatet.... ville så mycket och det blev väl sådär... Loen är inte sned egentligen... bara jag som är usel på redigering..Sen har jag fått denna award av Alex, Essmo och Malin =)... Tusen Tack!! Alltid lika kul att ni gillar det jag gör... Men nu har jag funderat och funderat vilka jag ska skicka den vidare till... å jag kan inte bestämma mig... så jag säger som så, alla ni som finns i min lilla blogglist här i högermarginalen VARSÅGODA!!! Det är hos er jag hälsar på mest =)
Fotbollen igår blev det inget av... var nog för mycket snö!! Så jag vann tillbaka en massa timmar som jag ägnade åt skapande verksamhet =)... gjorde saker till tidningen... så det får ni kika på nästa söndag i söndagsbilagan =).. Nu ska jag å Leo baka kaka... Två av mina arbetskompisar kommer på fika i eftermiddag... Önskar er alla en fin måndag.. Kul att du orkade läsa ända hit ;D
Kramiz Maja

13 kommentarer:

 1. Tack vad söt du är!:-)

  SvaraRadera
 2. Vilket underbart foto. Jag tycker ocå att foton som betyder väldigt mycket är svårscrapade, men denna Lo: är så fin.

  SvaraRadera
 3. Glömde ju alldeles kommentera din LO!
  Härligt mystik stämning i den. Lite mörk men ändå vacker liksom!
  Snyggt!

  SvaraRadera
 4. lite ovanlig LO för att vara din.. men den är vacker för det! fotot i sig kräver nästan inga dekorationer! det är alltid lite extra svårt att scrappa foton man gillar så mycket...

  kramiz!

  SvaraRadera
 5. Så effektfull och vacker!! För jösses, så vacker Moa är!!
  Superbra jobbat med ett så starkt foto.

  ps You got mail ;)

  SvaraRadera
 6. Jag gillar att den är enkel, det framhäver det vackra fotografiet!

  Layouten "packad och klar" är helt underbar. Älskar färgkombinationen och alla fina detaljer!

  SvaraRadera
 7. Såg början på den här på scrapträffen. Säger det igen: läcker LO! Ibland så måste man bara låta fotot vara i fokus och inte ha så mycket pynt.

  SvaraRadera
 8. Den strålar ju inte majalicious. Men jag gillar den ändå. Fotot i sig talar för sig självt. HÄRLIGT HÅR o söt tjej. Så då behöver sj'lva LO.n inte så mkt dekos...Fint!!Kraam

  SvaraRadera
 9. Tycker att den är jättefin som den är och att du ska vara supernöjd. Otroligt vackert foto som ändå kommer fram med den lugna omgivningen i LO´m.
  Ha en fin fin måndagkväll!
  /Hella

  SvaraRadera
 10. Men så vackert foto på din dotter =)
  Lugn o fin LO där fotot är i fokus....mycket vvackert !!

  Kram//Mia

  SvaraRadera
 11. Jättefin LO och den är visst du - kanske saknar någon liten dödskalle :) Nä, skämt åsido, Moa är vacker, fotot fantastiskt och du ramar in den mycket fint.

  SvaraRadera
 12. Vilken vacker Lo på Moa, men hon har väl fått det bästa av Peter och dig :). Fast det är ju mycket Rosita i henne, så hon har ju att brås på.
  Har redan börjat använda papprerna jag fick av dig, gillar dem :)
  Kram Carita

  SvaraRadera
 13. Verkligen en stilren och vacker LO, men jag saknar nog ändå alla dessa underbara dekorationer som du gör.. det är inte riktigt du..

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)