torsdag 21 maj 2009

Gräv jobb.... å lite gammal skåpmat =)

Idag har jag hunnit med mycket =)... Igår landade ett otroligt trevligt dt paket i brevlådan... å jag som trodde min inspiration flugit sin kos =D... Tänk vad lite grejjer kan hjälpa på traven *hihi*.. det var mitt gäst dt paket till Stellas.... det jag vann. Har hunnit göra tre loer... men inget jag kan visa än ;D. Visar er istället några vackra blommor som kommit upp i blombänken...
Här har det åskat som tusan i två dagar.. å igår kom det några rejäla skurar.. så i morse var daggkåpan så här vacker....


Sedan gjäds jag så åt denna gula vårkrage som lyser upp intill bron... ja vi kallar vår entré trapp för bro här i norrland ;)


Sedan upptäckte jag dessa små söta rackare i morse också... tror att det är vårprimula... men är ej säker.


Mannen i mitt liv var ju ledig idag han å.... så då gällde det ju att nyttja den tiden väl. Så vi har idag fixat med trädgårdslandet... rensat gammalt, vänt och bättrat på jorden.


Småtrollen var också med en stund, men tröttnade snart... å blev så här glada... då kom jag på att det nog var dags för lunch..

Slutresultatet blev så här.... så nu är det klart för att odlas i... vi har inte riktigt bestämt än vad vi ska ha i år.. men potatis, morötter och blommor blir det varje år... sen varierar det lite..

Har ju inga nya scrappalster att visa... så ni får se lite gammalt som varit med i Allt om Scraps söndasbilagor... Först ut en LO jag gjorde när temat var böcker inför världsbokdagen. Fotot på denna LO har granntjejen Amanda Aune knäppt. Tycker det är helt underbart å påhittigt =)

Sedan en LO på min äldsta son.... han som jag aldrig får knäppa nå kort på, så hans album blir lite tunt. Här är iaf en LO om hur vi valde hans tre namn när han var liten.


Många bilder blev det =)... Har dessutom hunnit med att vara till stallet å rida hästen min... å det gick riktigt bra idag... i jämförelse med förra veckans katastrof lektion... men man ska ju ha såna också... råkade tänka tanken att jag kanske skulle tävla honom.... skulle aldrig ha gjort det =D... Nu ska jag hoppa i duschen och krypa i säng... i morgon fortsätter utearbetet. Det är såååå skönt att få jobba med kroppen, å så blir det fint också.. Tack för att titten, å kul att många av er är återkommande besökare. Blir sååååå glad av alla era spår =)

Natt gott
Maja

10 kommentarer:

  1. Åååhh! Jag längtar norrut! Men snart så.. Ser härligt ut med trädgårdspyssel! Som svar på din fråga så är texten utskriven med datorn, typsnittet heter 'junkos typewriter'. Tack för din kommentar! :)

    SvaraRadera
  2. Åh, vad fint det blev i ert land! Jag har gett upp våra för hela tomten omgärdas av gigantiska askar o de äter upp allt :(, så vi skaffade några pallkragar förra året, funkar ju också ganska bra men liiite trist iallafall.

    Boklayouten är särskilt snyggve!

    kram kram...

    SvaraRadera
  3. När ni ändå håller på kan ni väl komma över hit och fortsätta ;)
    Trädgårdslandet kommer väl vara full med grönska när vi tittar in i sommar.
    Jag har hållit på att måla för fulla muggar och min äldsta son ska göra det sista nu på morgonen. Vill ha det klart innan övernattningsgästerna kommer ikväll.
    Ha en fin dag!
    Kramar i mängder!

    SvaraRadera
  4. Härligt att se en bild på Max, det är man inte bortskämd med =)
    Ses snart. Kram!

    SvaraRadera
  5. Åh, så fint landet blev!! Och vad du hinner!!

    I vanlig ordning underbara alster, föll för olika saker... Den nedre har så härliga färger, den övre härliga på ett mjukare sätt. Och så gillar jag mönsterutklipp :)

    ...och dina sömmar, det går för dem båda ;)

    Må gott vännen!! Ser så fram emot dina alster för Stellas!!

    Kramarna till dig!!

    SvaraRadera
  6. Det er så herlige med slike DT pakker!!! Jeg savner litt å være DT for en butikk. Visste aldri hva man fikk da:)

    Riktig god helg til deg og dine:)

    SvaraRadera
  7. Fiin fina bilder...O LO.s likaså...MEN liten jag är gööör underbaar!!Jag älskar den!!Så d så;-) Kraam!!

    SvaraRadera
  8. Vårkragarna är ju ljuvliga - svårt att deppa när de finns. Turkos - jag bara säger turkos... KRAM!

    SvaraRadera
  9. Visst är det skoj att hålla på med trädgårdslanden - härnere har det faktiskt börjat komma upp lite grönt redan. Kanske skulle ta lite kort jag med och lägga ut *funderar* Fnissar även åt bilden på de små, som ofta blir så glada efter ett tag - känner igen det så väl!
    Ha en bra dag!
    Kram M

    SvaraRadera
  10. Verkligen läckert foto med boken!
    Och passande LO till.
    Huvva med trädgårdsland!
    Jag håller mig till en liten pallkrage med ärtor ffa för de är så tacksamma att odla och goda att äta rakt av;-)

    SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)