söndag 31 maj 2009

Guuuuuud sååååååå varmt!!!!

..... fast det är ingen klagan ;)... det är verkligen en fantastiskt underbar dag idag!!! Å jag blev så glad när jag tittade ut genom köksfönstret och såg detta...


Mina första körsbärsblommor har slagit ut!!! Och snart blommar äppelträdet också!


Småpojkarna har lekt med vatten idag.... å innan tio i morse var Leo inne på tredje omgången med kläder =D... tur det torkar fort i solen... för nu har vi börjat om med de han hade på sig i morse....


Sam blev också blöt.... men brydde sig inte nämnvärt om det.... Inte som brorsan som ville byta om direkt han fått vatten på sig =)


Har varit inne lite nu efter lunch.... för att vila lite från hettan utanför.... passade på att pyssla ihop lite små kort av sånt som låg framme och "skräpade" på bordet.... inte så tokigt va??? Det är bidrag till utmaningar på Magdas nya forum som har invigning i helgen.





Ni har väl inte missat att kolla morsdagspecialen i söndagsbilagan idag??? Har du det inte, så tycker jag du ska klicka här och ta dig en kik =).... Nu ska JAG förbereda lite middag...... för nå tecken på morsdags firande finns inte här i huset =/.... tonåringarna är på språng och min kära äkta hälft tittar på ELITLOPPET!!!! Trav på Solvalla..... vi/han har brukat vara där på plats.... men de senaste åren har det inte blivit.... av förklaringar som heter Leo och Sam =)... Men vi hoppas på att få åka ner nästa år... Hoppas ni andra mammor där ute i vårt avlånga land blir firade iaf.

Kramiz Maja


9 kommentarer:

  1. vet inte vad som har hänt med mig, men jag tål inte alls värme längre! gick o suckade hela dan idan.. skäms nästan lite för det.. hade nog behövt svalka av mig lite som dina små söta pojkar! :-)

    visst är det bra med kort! skönt att minska skräp-hogen lite ;-) o fint vart det också! speciellt det andra gillar jag! hade också tänkt delta lite i magdas utmaningar, men har några kaos-kort att göra.. bara ett kvar nu ;-)

    Kramiz!

    SvaraRadera
  2. Fina kort av en "skräphög" ;o) gillar framför allt det sista....har visst blivit lite rosafierad ;o)
    Hoppas helgen varit bra!

    SvaraRadera
  3. Visst är det varmt! Över nio på kvällen och 20 grader varmt. Vad avis jag blir på Dina blommande träd. Här i södra Sverige är blommorna för länge sedan utblommade, nu börjar det bli kart på fruktträden istället.

    Fredrica

    SvaraRadera
  4. Skoja inte att det varit varmt i helgen. Föööör varmt. 37 grader hade vi på altanskrället... å 28,5 i skuggan.

    Vackert med körsbärsblommorna. Här har våra blommat ut nu i helgen, men äppelblommorna och även plommonen tar vid... än så länge är det alltså blomster högt upp. ;)

    Å vatten ja. Det är ett evigt "tjatande" om vattenpistolerna här... och har så varit i flera veckor nu. Visst förekommer det även en viss släng av klädbyte på samma lika vis. Att vissa är så noga med det där medan andra inte alls bryr sig. ;)

    SvaraRadera
  5. Varma sommarhälsningar passar ju bra idag =) Härliga bilder på Leo och Sam. Kram!

    SvaraRadera
  6. Äntligen varmt! Man får vara ute i omgångar... Fin, fiiina kort - gillar älvan extra, extra mycket - så toksöt. Kram

    SvaraRadera
  7. Så söta kort!! Och pojkar... :)

    Ja, vi hade oxå ett antal klädbyten igår, små klänningar och trosor bytte plats på torkvindan fort som bara den, hela tiden...

    Jag slapp laga middag, mamma/mormor bjöd oss på grillat. Sådan tur hade jag :)

    Må gott, vännen!!

    Kramar

    SvaraRadera
  8. Åhhh, jag fullkomligt ÄLSKAR din LO till utmaningen "visa vem du är" - färgtemat är helt underbart (de där pappren är något jag suktar efter) och textcitatet är superballt- hihi :D

    Sedan kikar jag in här och ser dina fina kort och annat! Vad duktig du är - du gör så mycket fint!
    Ha det,
    /Nenne

    SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)