måndag 25 maj 2009

Min 3-åriga spexare

Skulle ju egentligen blogga mina alster från träffen i lördags.... men jag blev så nöjd med denna =D... så jag tar den istället! För det första är jag så nöjd med att jag har tagit fotot på Leo själv! Å inte Ina som det vanligtvis är här hemma i vår familj =).... För det andra tog jag en rejäl inspirations bloggrunda igår... å fastnade väldans länge inne hos Vibeke... så mycket på denna Lo är mer eller mindre liftat från hennes olika alster.. Har ni missat denna duktiga Norska scrappare, så rekommenderar jag er verkligen ett besök i hennes blogg.
Fotot på Leo är taget på hans 3-årsdag den 15:e maj. Å det är så mycket han!! En sprudlande 3-åring där orden bara sprutar ur mun =).


Å så bjuder jag på massa detaljbilder, för det är detaljerna jag blev så nöjd med... Ja helheten också =D


Målad chipboard med en groda på... å så den lilla tagen som jag chalkat och disstressat... detta med distresser är helt nytt.. så jag lär väl mig så småningom att få det riktigt fint.


Min premiär i pärlflossvärlden... å så rosor... gillar speciellt den stora vita. Just ja... var ju in till Essmo också... å där lånade jag idén med att ha halvpärlor utspridda lite random så där =).Kika gärna in hos henne också... en fantastiskt go tjej som skapar såååå mycket fint!


Här lite Pink Paisley chipboard och lite gröna "strån" som jag inhandlade på mässan i Gävle.

Sist lite mer pärlfloss, chipboard och glossyaccent droppar...

Ja det var dagens LO det... får väl blogga träffen i morgon då =).. Önskar er alla en fiiin start på veckan. Min har iaf börjat bra. Barnen sov till kvart över sju = sovmorgon.... Å så har jag fått ta mig en dusch!! Riktig vardagslyx för en mamma =D... hann till och med smeta på lite kroppslotion och ansiktskräm... känner mig så fiiin =)... Tänk vad lite kan göra mycket! Nu ska vi gå ut en stund... Lev å må!

Kramiz Maja

15 kommentarer:

  1. Men åååh, så härlig! De här pappren är ju så svårscrappade, men du har lyckats jättebra! Underbara färger, fint foto och härligt med så mycket detaljer att kika på.

    SvaraRadera
  2. Jätte jätte fin layout!!! Härligt med en massa blommor och gulligt foto

    SvaraRadera
  3. så fiiiiiiiiiiiiiiiiiin!!!! förstår att du är nöjd! ska du va! den är ju helt underbar! älskar alla färger och detaljer! ett fantastiskt foto också! en riktigt mumsig LO! :-)

    synd att du hoppat av Nook, men jag förstår exakt vad du menar med att det är för mycket! nya utmaningar dyker upp hela tiden ju! gaah! o du brukar ju alltid ha massa andra projekt på gång... själv fokuserar jag (nästan) bara på Nook o ändå tycker jag det är svårt att hinna med...

    det där med att vara nöjd... blev lite förvånad när du skrev att du sällan känner dig nöjd.. jag menar, dina alster utstrålar alltid så mycket glädje.. svårt att tro att du fejkar dem ;-) det man egentligen behöver göra är bara att ta sig en stund att stanna upp o känna efter.. det finns alltid nåt litet att känna sig lite nöjd för ;-)

    kram på dig tjejen!

    SvaraRadera
  4. WOOOOWWWW!!!!!! Vad du superbra!! Love it!!

    Kramelikram!
    ♥ ♥ ♥

    SvaraRadera
  5. AAAaahh, den är verkligen underbar! Vilka fina detaljer å läckra färger å sånt ljuuuuvligt foto! Gillar den massor!!! å TACk för dina snälla ord om mig! blir ju alldeles gråtig juh! =)
    Stor kram till dig för du e så go! =)

    SvaraRadera
  6. Stiligt! Lite kul att jag precis har gjort en ren lift av vibeke, hon har ju helt otroligt mycket läckert i sin blogg. :)

    SvaraRadera
  7. Så utrolig flott denne ble Maja!!! Og for en ære at jeg kan være til inspirasjon:)

    Ønsker deg en flott uke:)

    SvaraRadera
  8. Å förstår att du är nöjd med denna. Den är ursnygg!
    Allt från det stora hela ner till detaljerna.

    SvaraRadera
  9. riktigt riktigt snygg!

    Har postat till dig idag, hoppas det kommer redan i morgon =)

    Kram

    PS... du skulle se Maya-träden i shops som kom idag ;-)
    Ska lägga upp dem i morgon.

    SvaraRadera
  10. Adorable photo -- I just want to pinch those cute cheeks lol. Beautiful details in your design. TFS

    SvaraRadera
  11. Så fin! Underbara färger och fotot är fantastiskt=)

    Kram!

    SvaraRadera
  12. Åh...åh....ååååh!!! Den är bara helt fantastisk!! Och vilka färger.... Aaahhh!! Me so very, very lööööve!!

    Kramarna!!

    SvaraRadera
  13. Blir tokkär i denna! Papperet är ju tillsammans med din hopsättning av dekos helt underbar. Mina tankar går till hoberna och Tolkiens värld. Leo är en riktig hob - lite för lite hår på fötterna kanske:)

    SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)