fredag 29 maj 2009

pannkaks picnic och ett kort

Börjar med att visa ett litet kort jag gjort... Istället för ett stämplat motiv har jag använt Maya Road chipboard som jag målat med promarker och lagt på lite stickles.
Grenen har jag lagt glossy accent på.



Sen lite foton från igår då jag å barnen hade lunch picnic hemma på gården =)







Vi var ute mest hela dagen igår... å så här glada blir de små trollen när stora syster kommer hem från skolan...



Ridlektionerna igår gick bra =)... behövde inte ta med mig de små liven. Svägerskan kom hit och var med dom istället. TUSEN TACK!!!
Så när jag kom hem så var det rock konsert här hemma =D. Leo har tittat på brorsan och hans kompisar som spelar guitarhero rock band... Elaka faster fick ha en kudde som gitarr och sjunga... Leo själv trummade på två av sina små pallar... å så var vi då tvungen att applådera efter varje nr... å han och faster bugade så fint =D... Var bara så trött just då så jag glömde ta fram kameran... Att vara rockstjärna måste ta på krafterna för den lilla loppan sover fortfarande!! Skönt kan jag tycka.. då har jag ju bara en liten vaken som just nu roar sig i sin hoppgunga.. Ska ta och koka mig en kopp kaffe nu... vet inte vad som hänt med mig.. brukar inte vilja dricka kaffe ensam,men nu har jag gjort det i flera dagar.. Å vet ni, idag är det fredag YES!!!! Å en fantastisk värme skulle det tydligen bli i hela landet.. Så jag önskar er alla en fin och avkopplande helg i solen =)

Kramiz Maja

7 kommentarer:

  1. Vilka härliga bilder! Picknick ute är såå mysigt! Och i helgen kommer då vi vara ute hela tiden....såg också att det skulle bli kanonväder! Och kortet du har gjort är superfint! Vill också ha såna där chipboard fåglar!

    Ha en skön helg!
    Kram/Cattis

    SvaraRadera
  2. Vad mysigt med picknick. Vi ska åka ut ikväll efter arbete och skola för att bo i husvagnen hela helgen. Ska bli så mysigt och jag längtar som tokig. Märkte att jag inte har något mobilnummer till dig. Men du får väldigt gärna titta ner något i helgen om du vill, skulle vara sååå roligt. Mitt pyssel är redan packat och ska med naturligtvis.
    Kramar
    /Hella

    SvaraRadera
  3. Så, nu har jag läst ikapp lite. Härlig bild på Ina och pojkarna. Inte visste jag att hon åt gräs. (Förmodligen inte Ina heller ;)

    Fina los som vanligt. Familjenytt var charmig tycker jag. Bilden du tog på Leo på hans treårsdag är helt underbar. Kramar!

    SvaraRadera
  4. Vilka härliga bilder, vi ska också ut på en liten stradnpicknick i eftermiddag fast vi ska grilla korv!
    Och vilket jättesött kort!! *gillar*

    SvaraRadera
  5. Det ser såååå härligt ut :-)
    Fint kort du gjort, jag gillar din fågel :-) Och grattis!

    SvaraRadera
  6. Helt på pricken med det papperet och en glitterfågel. Ina och trollen är ju för bra! Rockstjärneroligt var bara härligt. Njut av vädret och livet i helgen nu! Kramar

    SvaraRadera
  7. Så mysig picnic, vilka underbara kort!! Såna där man kommer att titta på och sucka till, och känna saknad efter...en dag.

    Älskar ditt kort!! Jag gillar ju mer scrappade kort, vet eg inte varför...
    Så läcker effekt med stickles!

    Kramarna!!

    SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)