onsdag 14 oktober 2009

Lite nygammalt

Här kommer lite grejer jag gjordet till tidningen Allt om Scraps senaste huvudupplaga. Den kom ut förra veckan. Har ni missat den så tycker jag ni ska kolla här. Minialbum av olika slag ´finner du i pdf tidningen. Resten hittar ni i tidningsbloggen.
Jag gjorde ett litet clear album.

Det är inte ofta jag altrar saker.... men här fick jag ett ryck och gjorde två saftflaskor.
SEn bjuder jag här på en Lo med mycket turkost i. Just svart,vitt och turkost tycker jag är snyggt ihop. Loen är på Samsi när han i somras undersökte världen.
Nu vankas det middag. Inte helt fel att sätta sig vid dukat bord =). Har haft lite scrapbooking med mina kära arbetskollegor i eftermiddag så jag kom hem lite senare än vanligt. Har hela eftermiddagen kollat på när andra scrappat, så nu är jag sugen att göra en LO själv... få se om tiden vill infinna sig. Tack för titten! Nu står middagen på bordet!


Kramiz Maja

4 kommentarer:

 1. Minialbumet är jättecharmigt tycker jag. Kul att kunna ha med sig om man t ex är borta från barnen ett tag. Saftflaskorna är fina. Så fina flaskor näns man ju inte öppna heller :-) Turkos är ju en favoritfärg så den LO'n gillar jag mycket. Fattar fortfarande inte hur du hinner vara så himla produktiv och ha stor familj!! Ha det gott!

  SvaraRadera
 2. oj va mycket fina alster du har gjort! Gillar det söta minialbumet på dina söta barn! =)
  kram kram!

  SvaraRadera
 3. Vad! Inga detaljbilder?! ;)
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Så himla snyggt! Och jag har ju fått sett dessa irl!! Mycket snyggare då! =)

  Kramelikram!

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)