måndag 22 februari 2010

Glad i glass =)

Har scrappat efter en skiss igen... bara för att utmana mig själv ;D. Denna är till designats februari tävling. Å jag lyckades faktiskt att inte följa skissen slaviskt. Skissen hittar ni här. Fotona på denna är tagna av Anton Karlsson. Så glad att jag fick använda dom. TACK!!

Lite detaljerSEr ni nåt mera??? ;)... HAr lyckats scrappa igen utan en blomma i sikte. Det ni!!!! Papprena är underbara Lily Bee som känns nästintill omöjliga att misslyckas med.
Har varit på sjukhuset med lille Samsi idag.... provsvaren visade ingen allergi... så nu ska vi vidare till en dietist.... vad vi ska göra dät visste inte ens AT- läkaren som tog emot oss... Tycker det är lite trist att man inte får träffa samma läkare två ggr... Måste bara medföra att saker hamnar mellan stolarna. Jag är helt övertygad om att något inte är som det ska med Sams mage och jag tänker inte ge mig!
Förövrigt så har vi kallt ( omväxlingsvis )... men tog mig till jobbet till skillnad för er som bor söderöver ;). Ridning för barnen blir inställd idag pga av kylan så jag fick en kväll över =O.... hjälp!!!! Vad ska jag då göra???!!!! *tänker OS eller scrappa.......... svårt val ;)*
Vet ni mera kära scrappande vänner..... nu är det bara 6 dagar kvar ;)!!!
Tack för att du kikade förbi!
Kramiz Maja

4 kommentarer:

 1. Helt ljuvlig!!! Tråkigt med hans mage - känner igen oron och alla turer i vården. Efter flera år konstaterades glutenintolerans på sonen. Hoppas ni får svar snart!

  SvaraRadera
 2. Jättefin LO! härligt med så många olika papper!

  SvaraRadera
 3. Åååh Vilken underbar LO, heelt fantastisk!!
  Hoppas det löser sig med Samsi, det är aldrig kul när man inte vet vad som fattas dem <3
  Kram kram

  SvaraRadera
 4. Jättefin LO - jag riktigt känner lättheten när glassen glider ner. Håller tummarna för Sams mage. Kram

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)