måndag 15 februari 2010

Icke scrapmaterial.... lite återvinning =)

I gårdagens söndagsbilaga hos Allt om Scrap så var det bla miljötema. Denna Lo visades där då. Missade du bilagan kan du klicka här och kika på allt fint =). På denna Lo har jag endast använt en CS som bakgrund, magnetstämplar, chalk och retrostansarna som då är "riktiga" scrap saker. Resten är sånt jag fyndat hem i kring ;). tapet, wellpapp, vaxduk, juteväv, pärlor, piprensare och ett gammalt halsband. Å inte vet jag, men jag tycker denna är fin som vilken annan dyrgrip som helst som jag gjort ;D.

Några detaljbilder får ni också seSitter här och fryser som tusan!! Har haft ridlektion för små barnen å fast det inte var mer än 11 grader kallt så kändes luften så rå och kall såd et lika gärna kunde varit -25!! En av småtjejerna fick tom avbryta lektionen för att hon frös så mycket om händerna, stackarn =/. Min Moa red lektionen efter och kom hem med tre blåfrusna tår.... inte bra!!! Vintern är lömsk i år... Det är så man längtar mer än vanligt efter dagar som den på layouten...
Nu ska jag hopp i duschen så jag får upp värmen! Tack för titten och alla gulliga spår ni lämnar efter er.... Ska själv ta mig en rejäl bloggrunda sen.... var länge sedan nu =/..
Kramiz Maja


15 kommentarer:

 1. Hej!

  Gillar din återvinnings-Lo jättemycket. Är svag för färgkombon brun/blåturkos...den kan aldrig bli fel.

  Hoppas du fått upp värmen igen ;o)

  Ha en bra dag

  SvaraRadera
 2. Supersnyggt ju! Hade inte märkt att det inte var scrap-material om du inte sagt nått! Jättefint och kul att vara lite kreativ med andra material än man brukar.
  Kram på dig

  SvaraRadera
 3. Wow! Verkligen otroligt läcker!

  SvaraRadera
 4. Den var ju jättehärlig! Fina färger! Jag brukar faktiskt spara på mig så mycket som möjligt av "vanliga" grejer för att kunna scrappa liiite mer miljövänligt! Men är inte alls lika kreativ som du i att hitta saker runt om i hemmet så jag ser att jag har att göra!=)

  /Kathleen

  SvaraRadera
 5. superfint! Så fiffigt med allt som inte eg är scrapsaker! Färgerna är så fiiina!

  Kram

  SvaraRadera
 6. Den är precis lika kalasfin som i söndagsbilagan. Kram

  SvaraRadera
 7. Men jisses! Det här var nog bland det häftigaste jag har sett på länge, jättekul att se=)Gillar "min" med piprensare,läckert!!

  Ha det så bra!

  SvaraRadera
 8. Underbar LO och så fina kort på Max =)
  Tack själv för i lördags! jag hade så mysigt!! Och fick ju lite gjort iallafall ;P

  Kramkram!

  SvaraRadera
 9. Superfin och visst finns det mycket annat att scrappa med än de "vanliga" scrapsakerna :)

  SvaraRadera
 10. Älskar den! Först är den så himla fin i färgerna och så gillar jag återvinning=) Fiffig är du!

  Kramis

  SvaraRadera
 11. Uuuunderbar! Visst är vintern extra lömsk i år!! Vi stackars 08:or funderar ju på att emigrera, vad är detta, snön har legat i över 2 månader?! Är riktigt less på det nu! Kramar!

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)