tisdag 10 augusti 2010

Lika som bär

Här fortsätter gråvädret.. ganska skönt faktiskt =). Då får man lite gjort inomhus. Till och med lite scrappat blev det idag. Här är det Ina och Leo som poserar framför kameran. Rätt lik varandra är dom. Dessutom har de ett lite speciellt syskonförhållande. Leo tyr sig väldigt mycket till Ina och toklängtar efter henne när hon inte är här. Han måste med jämna mellanrum få ringa till henne och be henne komma och hälsa på.


Har använt juli kitet från NOOK. Underbara Lily Bee =)... Lite detaljbilder...
Idag har vi firat vår 14-åring. Lilla Max är inte så liten längre. Men fortfarande ovillig att låta sig fotograferas... så han får ni sällan se här inne ;). Men det ändras snart... hoppas jag. Gofika med tonårs grabbarna. Hade bunkarat upp med flera tårtor... å så åt dom nästan ingenting! Kanske skulle ha ställt fram pizzor istället =P. Nu ska jag bara varva ner lite efter en hektisk dag... kanske sy lite på något av alla mina projekt... Tack för titten!!
Kramiz Maja

4 kommentarer:

 1. Vilken superfin layout och vad mysigt att ha ett sånt syskonförhållande :)

  SvaraRadera
 2. Du har gjort såååå mycket fint!! Jag har faktiskt också scrappat en layout sen sist ;) Men inte nå mer....Det blir väl lite mer nu när hösten kommer. Men här fanns massor av härlig Majakreativitet och inspiration! ♥ dina alster!

  Massor av kramar/Cattis

  SvaraRadera
 3. åh va snyggt.. jag har det där blå papperet oxå men har inte kommit på något att använda det till än *ler* Du är väldigt krreativ

  SvaraRadera
 4. Härlig lo. Underbara färger och foto.
  Kram!

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)