söndag 15 augusti 2010

Scrapping the music #147

Det var länge sedan jag gjorde något till Scrapping the music... men jag är svag för Jason Mraz så jag hakade på denna gång... Låten är Remedy och jag valde strofen "I won´t worry my life away". En sida jag behöver jobba lite på =P... hönsmamman som kan oroa sig för allt!! Men jag har bestämt mig för att bli bättre på att inte oroa mig i förväg.... Har lekt med mist och gesso på denna. Först mistat med lime och turkost sedan lagt ett tunt lager gesso över det hela som ger lite struktur åt pappret. Symaskinen fick jobba lite också =)
Så var det söndag idag, igen! Veckorna går såååå fort. Mensöndag innebär ny söndagsbilaga. Temat denna söndag är hemma och hemgjort =). Klicka på loggan så kommer du direkt till bilagan.


Så var det nu slut på semestern och jobbet väntar i morgon... dagisväskorna skall packas! Skolväskan lika så. Men än så länge tänker jag leka struts i några timmar till och låtsas som att morgondagen inte finns ;D. Vädret är underbart och vi har varit ute hela dagen. Ska ta en sväng till ute på tomten och städa ihop alla lekspår för dagen... har lite ogräs som ska rensas också. Vår sommar har är och har verkligen varit fantastisk!! Tack för titten!
Kramiz Maja

9 kommentarer:

 1. Super fin. Vart har du köpt gesson?
  Letar efter det.

  SvaraRadera
 2. Å, så läcker! Gillar alla dina detaljer! Kramar!

  SvaraRadera
 3. Låter spännande, har ingen aning om vad Gesso är! Måste kollas upp ;-)

  SvaraRadera
 4. Såååååååååå snygg Maja!!! Jag börjar också jobba imorgon, känner inte riktigt för det. Scrappa har jag inte gjort på länge igen, kanske borde göra det efter jobbet imorgon så jag blir lite mer harmonisk eller något. ;)

  SvaraRadera
 5. Oj, den LOn förmedlar verkligen budskapet och är ju kanoncool! Önskar dig en bra start på arbetet och tackar särskilt för igår. Kram!

  SvaraRadera
 6. Såå otroligt stiligt! Vilka underbart lekfulla detaljer!

  SvaraRadera
 7. Men gud så snygg! Kan vara den snyggaste LO jag sett. Någonsin!

  SvaraRadera
 8. Love the delicate softness in the bright colors!

  SvaraRadera
 9. Wowwwwwwwwwwwwwwwwwww! This is AMAZING!! I loveeeeeeeeeeee the stitching, the misting!! JUST WOW!! Thanks sooooooooooooooooooooo much for playing along with Scrapping the Music! :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)