onsdag 8 september 2010

Mitt i veckan inlägg

Tänk att det redan är onsdag! Bara två dagar kvar till tjejerna kommer hem. Känner mig väldigt förkyld och trött just nu. Men vill inte bli liggande. Så jag ska tro att jag är frisk ;D.
Här kommer min sista LO från augustis huvudnummer av Allt om Scrap. En lift. Jag liftade Cattis digitala layout. Härligt somrig.. Fast sommar har vi nästan fortfarande. Misströstade ett par dagar förra veckan då jag hade is på bilrutan och allvarligt funderade på att plocka fram vinterjackan. Som tur var så gick kylan över!Lite detaljbilder...


Har haft vå spännande dagar på jobbet... Igår skulle jag ha bild med min klass... Det slutade med att vi sopade glas och skurade golv!! Har under mina 14 år som lärare aldrig varit med om dess like... Har små glasburkar som vi har vatten i när vi målar med vattenfärg och de har varit med mig alla år. Men igår råkade en elev tappa en i golvet... å naturligtvis när den var fylld med vatten. Vart tvungen att lämna klassrummet för att hämta städgrejor. Vilket ledde till att några grabbar tog chansen att springa runt lite... med den påföljden att när jag kommer in genom dörren så krockar två killar och YTTERLIGARE en burk går i golvet! Vattenfylld förstås! Vi bestämde att den 7:e var vår oturs dag ;D. Men bilderna de målade blev fina.. å det var väl huvudsaken. Vad har fröken lärt sig då??? Jo, att vi använder plastmuggar i fortsättningen!
Dagens äventyr var att åka ner på badet, där ingen hade koll!! Nya Himlabadet är invigt och barnen skulle dit på simundervisning. Men vi fröknar hade ju noll koll på vart vi skulle.. men det löste sig till slut... barna märkte nog inget kaoset, men jag var helt slut när vi kom hem... Till saken hör ju då att mina grabbar inte är de lugnaste ;)... men de absolut roligaste!! Tack för titten!
Kramiz Maja

3 kommentarer:

 1. Weeee vilka fina färger till lillkillen :-)
  Så härligt inspirerande!

  SvaraRadera
 2. Superfin lift. Härligt att prova nya badet - är det fint? Kram

  SvaraRadera
 3. Härlig bild på en tjusig lo! Gillar färgerna också :)

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)