söndag 5 september 2010

Söndag igen...

Inte ofta jag altrar någonting.. men när ett av temana i huvudnummret av Allt om Scrap var altra något ovanligt kom jag på en idé. Hittade en gammal "prylhylla" som var poppis på 70-talet som jag gjorde om lite. Den var ganska djup, så jag fick bygga små lådor av CS som jag monterade foton, papper och dekos på. Har sett liknande varianter i utländsaka bloggar och tidningar. Vill du se mer av vad vi hade med i huvudupplagan kan du kika här.

Jag har verkligen svårt för altrat, då jag inte riktigt ser meningen med vad jag ska ha det till, men här fyller denna tingest en funktion iaf. Den pryder numera vår hallvägg som en välkomnande liten tavla om vilka vi är i vår familj.


Idag finns även en ny söndagbilaga att kika på. Temat är sport och hälsa. Jag bidrar med en hysterisk fotbolls LO =P. Blev lite terapiscrapping... om Moa. De andra tjejerna har gjort superfina saker och så gästas vi av vår Svenska Scrpmästare... Klicka på loggan så kommer du till tidningen.


Nu ska här fixas lite lunch och efter det ska vi koka äppelmos! Tack för titten!
Kramiz Maja

6 kommentarer:

 1. Så snyggt det blev! Vilken superbra idé!

  SvaraRadera
 2. underbar! kanske det jag ska göra av min gamla som ligger i källaren och skräpar!

  SvaraRadera
 3. Ja den blev verkligen läcker! Jag har också samma känsla som du inför altrade saker men den här var ju genial!
  Kram/Ulrika

  SvaraRadera
 4. Tredje gången gillt förhoppningsvis. Har försökt lägga in kommentarer men inte lyckats. :o) Men nu attans...: Supersnygg "tavla" och väldigt fiffig idé.

  När det gäller att altra olika saker så är jag nog lite som du... För min del får jag dem inte att passa in i mitt röriga hushåll :o)

  Ha det bäst!

  SvaraRadera
 5. Vad himla fin prylhyllan blev. Är garanterat perfekt i er hall. Kram

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)