lördag 27 november 2010

Min hemliga son

Att försöka förstå och kommunicera med en 14- årig kille är inte alltid det lättaste ;). Men igår hade vi en riktigt mysig hemma kväll med brädspel och idag har vi varit ute och haft pulkåkning med krovgrillning. Max var också med oss, vilket var en positiv överraskning. Han brukar vara väldigt svårflörtad. Här kommer layouten i alla fall...



Fotot på Max är taget för mindre än en månad sedan... Svårt att förstå att det  var så varmt då! För nu idag har vi en bitande nordanvind, minus 10 grader och 2 -3 dm snö!!! Detta var vår utflykt till havet då alla barn var hemma. I helgen är vi nästan samlade allihopa. Ina och Tomas är och hälsar på. Förutom pulkåkning har vi hunnit med att baka pepparkakor! Ina har gjort pepparkakshus och nu ska vi dekorera det. Efter middagen bär det av på hockey! Timrå och Luleå spelar idag =). Önskar er alla en fin lördag. Tack för titten!


Kramiz Maja

4 kommentarer:

  1. Denne var virkelig tøff og herlig !! Jeg sliter litt med gutte-LO er - men her fikk jeg jo mye tips!

    Ha en flott helg !

    SvaraRadera
  2. Åhh, hur snygg som helst!! Wow, så läckra detaljer! Ha det så kul på hockeyn!


    //Linda

    SvaraRadera
  3. En underbar LO, och det är svårt att förstå sig på sina tonårsgrabbar. Min är ju nitton men det är svårt ibland, lättare med tjejerna.
    Hoppas du får en fin adventssöndag med dina nära och kära :)
    Kram Aase

    SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)