måndag 6 december 2010

Myndig

Detta kort är gjort till min äldsta dotter som fyller 18 år idag. Kan inte fatta att så många år redan gått. Något som alla mammor säkert känner igen sig i ;).


Vår lilla blonda prinsessa har blivit stor. En tjej som jag aldrig trodde skulle välja byggbranschen. Hon var verkligen den lilla prinsessan som älskade att klä ut sig och spegla sig i allt som var blankt. Tänk er en middag med en 5-årig Ina som inte hann äta för att det stod en kastrull på bordet som hon kunde se sig själv i =D. Underbara minnen. En busprinsessa som älskade att klättra. Hon hade sitt favoritställe högt uppe i en bollpil. Där hade hon koja med sin syster och sina vänner. Som 6-åring drömde hon om att bli astronaut! Hon ville också bli mamma! Hon har sedan hon varit liten alltid gillat små barn och med glädje tagit hand om alla yngre, så jag trodde nog att hon skulle välja något inom omsorg. Men ack så fel jag hade. Detta är tjejen som blev överlycklig över att få en slagborrmaskin i 18-års present =D. Stort grattis till dig min älskade dotter. Här ett litet bildcollage på foton tagna under de senaste två åren.


Kramiz Maja

5 kommentarer:

 1. Grattis till Ina från oss här i norr :o) Det är inte klokt vad åren går... Tycker det var nyligen sommaren -92 och vi båda planerade våra "festligheter" :oD

  Ha det bäst! Kram!

  SvaraRadera
 2. Grattis till bästa INA från mig... @--v----

  SvaraRadera
 3. Grattis i efterskott! =)

  Kramar!

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)