söndag 6 februari 2011

Kraft it up och vinterfoton...

Då var vi hemma igen efter en helt fantastiskt mysig helg i Ljusdal. Jag Och Cattis hann förstås scrappa en del. Passar på att blogga ett alster nu medan barnen leker lite lugnt.. Det är till Månadens utmaning inne på Kraft it up. Denna månad är det en färgkombo som gäller, nämligen turkos, orange och svart... som i vanlig ordning skall scrappas på kraft papper. Så här blev mitt alster på min minsta lilla "bäbis" ;)

För er som vill ha ännu mer inspiration så bloggar jag ett alster inne hos Creativica  idag. Det inlägget hittar ni här. Sen är det söndag också och Allt om Scrap bjuder på en färsk söndagsbilaga där dt medlemmar scrappat årets färg ;). Bilagan hittar du här.
Vill du stanna kvar här en stund till kommer här lite foton från helgens bravader i Ljusdal. Vi var ute en hel del och åkte snowracer och madrass. På lördagen gick vi till pulkabacken på området och idag besökte vi Kajevall, ett supermysigt litet ställe med en liten slalombacke, pulkbacke och fik. Vädret idag var dessutom strålande, så det blev några mysiga timmar utomhus. Här kommer nu lite bildbevis ;)
Nu är det dags att ta hand om packningen och de små ska i säng. I morgon är det den vanliga rutinen som gäller. Önskar er alla en fin söndagkväll! Själv ser jag fram emot Solsodan ;). Tack för titten!


Kramiz Maja

10 kommentarer:

 1. Vilka härliga bilder du tog!! =D Måste ladda upp mina också och se om det blev nåt ;)

  Tack för en supermysig helg!!

  Kramisar!

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig LO. Orange är ju en av mina absoluta favoritfärger :) Ser att du varit i "närheten" i helgen. Skoj! Å jag har varit på Pappershuset i Hudik på träff idag :)
  /M

  SvaraRadera
 3. STUNNING!!! how awesome is that masking!! I love it sooo much! Thanks for joining in at KIU this month! :) xx

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig färgkombo! Jag blir riktigt sugen på att vara med på den här utmaningen för det är ju så snyggt med kraft!
  Vilken härlig helg ni verkar ha haft :)
  Kram/Ulrika

  SvaraRadera
 5. WOW! Absolutely amazing. I love this. I love everything you have done on here. Well done! Thanks for joining us at Kraft It Up this month. I look forward to more of your creations.

  SvaraRadera
 6. Oh this is just stunning. From the masking, to the stitching to the splatters. I love it all. And how cute is a sleeping child?

  SvaraRadera
 7. ÄLSKAR denna LO, den är bara fantastisk. Bara.

  Härliga foton, speciellt det nedersta - ni är så söta :)

  Kramen!!

  SvaraRadera
 8. WOW stunning LO Emma. Love everything about this page!! Thanks for playing along at KIU this month :)

  SvaraRadera
 9. absolutely outstanding work this page is awesome ... love ALL of it soooo beautiful.. hugz x

  SvaraRadera
 10. oooh... really like this. great masking and hand stitching! x

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)