tisdag 5 juli 2011

Mollys sommartävling #2

Fick mitt juni shabby kit från Mollys scrapbooking igår.... har också fått en beställning på ett kort till en 60- årig dam... Så igår kväll kombinerade jag dessa två med ett bidrag till Mollys sommartävling. Utmaning 2 har jag gjort, där man skulle inspireras av en bild på en Odd Molly klänning. En klänning som jag förövrigt hemskt gärna skulle ha i min ägo ;). Vill du också vara med och leka? Då hittar du utmaningarna i Mollybloggen =)Jag är så fantastiskt sopig på att fota kort. Märklligt egentligen, det borde ju vara exakt som att fota layouter... men icke att det blir bra. Hur som så får ni nöja er med dessa två bilder. Ett lager på lager kort. Allt utom den röda chipboardramen kommer från Shabby kitet. Nu ska jag väcka min man med lite god frukost. Vill spela lite backgammen med honom... Tack för titten!Kramiz Maja

2 kommentarer:

  1. Själv tycker jag det är mycket svårare att fota layouter... fniss... Fast mina foton blir sällan bra då jag slarvar med var jag tar dem.

    Kortet blev i alla fall supersnyggt. Gillar ostduksdetaljen. Vilket kom mig att tänka på att jag nog borde plocka fram min :o)

    SvaraRadera
  2. Me like!!! Såååå himla snyggt! Du vet väl att jag hör till din fanclub Maja? =) Och jag hade också velat ha en sådan klänning!

    SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)