lördag 3 september 2011

Hej go vänner =)

Jag är kvar här.... fast jag inte uppdaterat bloggen på hela veckan som gått.... Det har varit tufft att börja jobba igen. Efter vårens frånvaro från jobbet så låg jag lite lätt efter! Att sätta sig in i en ny läroplan och skollag tar sin tid. Att dessutom lära sig att lägga upp arbetsområden och lektionsplanering efter nya läroplan tar oerhört lång tid när man inte är van. Det jag egentligen vill säga är att jag varit så aptrött när ja kommit från jobbet att jag bara dött i soffhörnet efter att ha nattat de små. Men det kliar i scrapfingraran nåt så otroligt mycket.... I tisdags var jag trots min otroliga trötthet på Scrapträff och fick faktiskt två layouter gjorda =). Den jag visar idag är gjord för Creativica och visas även i deras blogg idag.

Här dokumenteras en bit av vår vardag här hemma. Vår Lille Sams utveckling med papper och penna. Han som inte kunnat vara still i mer än tre sekunder ligger nu långa stunder på golvet och skriver och ritar. han är ju annars killen som bara vill sparka boll eller spela hockey. Men nu har han kommit på att med en penna kan man skriva! Han låtsasskriver långa brev till mig =) . Så gulligt så! Tack för att du kikade in. Önsaker er alla en toppen helg!


Kramiz Maja

9 kommentarer:

 1. åå va fin, ljuvlig. Hoppas du får vila nu då du e ledig så du får kraft igen. Kram Stephi

  SvaraRadera
 2. Visst är det härligt när de upptäcker skrivandet :)
  Vad fin layout du gjort med mycket text/journaling läckert tycker jag!!!

  Kram AA

  SvaraRadera
 3. Meeen... denna är ju om möjligt ännu vackrare. Måste redan nu varna för att jag garanterat kommer att lifta, medvetet eller omedvetet.

  SvaraRadera
 4. Håller med Monika! Så fin, och jag gillar när man dokumenterar så som du gjort, och det här var ju verkligen något att minnas. Vad roligt!

  SvaraRadera
 5. wow....denne er bare utrolig flott !!
  Så elegant og nydelig !:)
  Jeg synes oppsettet er fantastisk og fargene gjør LO`en så harmonisk, rolig og nydelig :)

  SvaraRadera
 6. Såå underbart fin Maja!!!! Liftvarning, helt klart

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)