söndag 1 april 2012

Mera AJ med nya Dylusions mister

Jag kunde inte låta bli frestelsen att handla på mig dessa otroligt färgstarka härliga mister. Å jag ångrar mig inte en sekund! Här är min första AJ sida gjord med dessa färger. Dessa härliga mister, stenciler och stämplar kan du handla hos Mollys Scrapbooking =). Det mesta tog dock slut i ett nafs.... men jag vet att Lilo beställt hem mera. Så mitt tips till er som vill ha dessa produkter är att sätta hård bevakning på butiken ;)


I vanlig ordning har jag haft sällskap i pysselrummet av min son som verkligen är kreativiteten personifierad. Här ser ni en stolt kille som gjort pappa ev en glasskartong =)


I två dagar har han jobbat stenhård med att bli klar med denna kreation. Nu gäller det bara att hitta en plats att få upp den på... För så fin konst måste visas upp eller vad säger ni??

Söndag är det också och första april.... Har ni blivit lurade?? Jag ska iaf inte lura er, utan bara tipsa om att skutta vidare till söndagsbilagan av Allt om Scrap där vi idag visar inspiration med snören. Klicka på loggan så kommer ni dit! Tack för titten!




Kramiz Maja

4 kommentarer:

  1. shit vad läckert! var också tvungen att HA dessa färger :) vilken otroligt söt kille du har...så himla fint han har pysslat ihop!

    SvaraRadera
  2. Vad duktig han är! Klart att den ska hängas upp. Trevlig söndag! Kramar

    SvaraRadera
  3. Nydeli AJ side Maja!! Digger fargene dine!!:)

    Og for en flott pappa han har laget:):)

    SvaraRadera
  4. Snyggt!! Jag köpte också en stencil men hann inte få dn jag ville ha, förhoppningsvis kommer de in igen:-) Ha det gott, kram

    SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)