onsdag 6 juni 2012

Jag har fått ett grav vik. ;)

I sommar har jag ett scrappigt jobb till... Ska bli kul att gästa hos Creativica, där jag tidigare varit fast DT. För det är på sommaren, då jag är ledig, som jag scrappar som mest... till skillnad från övriga scrapvärlden som oftast har ett lugnare scraptempo då =D. Ska bli superskoj. Ni hittar mitt första inlägg i Creativicas blogg idag.

Trots lite magsjuketendenser här i huset har jag och min man hunnit med att fixa i trädgården. Gräset är klippt och vårt köksland är sått. Kryddor planterade i krukor och två busktomater har funnit sin plats intill väggen vid uteplatsen på framsidan.
I landet har vi sått sallad, sockerärt, två olika sorters morötter, kinesisk rättika, broccoli, röd och gul lök och gul squash. I ett litet hörn av landet har jag även sått praktmalva som jag rycker är så fin som snittblomma. Brukar ta med mig till klassrummet vid skolstart. Har ikväll lagt luktärts frön i blöt så jag kan så dem i morgon. Nu börjar det snart kännas hyfsat klart ute =). På torsdag kommer våra nya trädgårdsmöbler och altanen ska skuras... sen ska vi bara njuta..... Ja lite grävjobb med rosenrabatten är kvar förstås... väntar på lite växter bara från en kollega.


Tack för titten!
Kramiz Maja

1 kommentar:

  1. Åh, vilket jobb ni har gjort! Vad kul!
    Hoppas ni inte fick nån mer magsjuka hos er, för det är verkligen inte roligt. Hos oss var Emrik dålig i tisdags men det gick över hyfsat fort!
    Och vi andra åt vitpeppar och har klarat oss hittills...
    Kramar!

    SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)