lördag 2 juni 2012

Keep your dreams alive

Att hålla sina drömmar vid liv är för mig lättare sagt än gjort.. Jag har en tendens att se allt i svart eller vitt ;). Så jag behöver påminnas om detta... Även för min omgivnings skull. Ser ibland hur jag släcker stjärnor i min mans ögon... och det gör ont i själen. Men är man som jag uppvuxen i Tornedalen, där " ej se kanatte " är inpräntat i en sen barnsben så är det inte lätt tänka om. För er som inte begrep det jag skrev... så betyder " ej se kanatte" det lönar sig inte ( har säkert stavat fel på finska ;) )


Här har jag använt en pizzakartong som bakgrund där jag skrapat bort ett lager av papper för att få fram wellpapp strukturen. En teknik som Ingvild Bolme ( spinnvild) lär ut på sina kurser, även om jag aldrig gått kurs för henne ;). Sedan har jag smetat ner wellpappstrukturen med gesso och Crackle Paint för att till sist gå över bakgrunden med chalk för att få fram krackeleringen bättre. På samma sätt har jag gjort med chipboard dekorationerna. De mönstrade pappren är från Pink Paislee. Blommor, mistables, band och alphastickers från Prima.

Här har vi riktigt ruskväder idag... inte alls vad jag beställde! Har massor med grävsobb kvar i trädgården och jag hade velat  göra i ordning vår altan på baksidan så att vi kan börja sitta ute och äta. Fast ska vädret vara så här så finns ju inte det behovet ;). Idag får det således bli det vanliga tråkiga hushålls sysslorna... TVÅTTA och dansa med dammsugaren. Ska även hinna med att pyssla lite =). Vad gör ni idag??Tack för titten!
 Kramiz Maja

12 kommentarer:

 1. This is just gorgeous. I love your background and I love the handcutting!

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Wow, vilken snygg LO!!!
  Så fint hur du gjort bakgrunden, snyggt foto och swirlen är jättefina.
  Sådana små bokstäver är så perfekta att skriva några ord med, tycker det blir så fint =)

  Här har det storstädats i badrummet, varit på en liten inköpstur, inhandlat jordgubbar och nu står en god tårtbotten i ugnen med sockerkaka och maräng ovanpå som skall fyllas med grädde och jordgubbar imorrn då vi har kalas!

  Kram Iffa

  SvaraRadera
 3. This is so pretty! Love the swirls, the flowers and the handcutting.

  SvaraRadera
 4. So very pretty! love all of the textures and layers of the embellishments!

  SvaraRadera
 5. Men vad vacker layout!! Som vanligt full med vackra detaljer precis på rätt ställen.

  Ja du... varför är vi tornedalningar såna där "ei se kannate" människor? Det roliga är att man ändå gör sitt bästa på att inte föra över detta till sina barn men behåller det själv :) Så kanske något man lärt sig ändå ;) Nåja kan förstå vad du menar hur som helst... Men för dig finns det kanske lite hopp då du inte är kvar här...fniss... Nä allvarlig, en underbar layout med en väldigt bra påminnelse till sig själv!!!

  Ha det bäst! Kram

  SvaraRadera
 6. wow, what a stunning layout! It is sooo soft and pretty!!

  SvaraRadera
 7. Gosh you do such gorgeous and amazing work!! Just love these softer colours and the chipboard looks amazing! HUGS :)x

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)