onsdag 7 november 2012

"She adventure"

Halloj! Idag visar jag min layout som jag gjorde till Allt om Scrap efter Amis fina skiss. Layouten är nog gjord i en näst intill utdöende stil.... "Shabby chic" ( tror jag det kallades) som var poppis när jag började scrappa 2008. Då förundrades och beundrade jag alla dessa vackra alster som jag själv inte kunde åstadkomma. Milda färger, slitet med mycket chalk. Nu ser jag sällan såna här layouter. Det mesta är mer åt mixed media hållet och med mer vit gesso än brun chalk. Det var kul att göra denna i alla fall och jag tycker stilen på layouten passar bra till fotona på min dotter.

Jag har använt papper från The Scrap Cake. Blommor från Prima och Dusty Attic samt lite Ingvild resin och junkyard findings.... en liten TH lampa hittade också hit. Sömmar för hand som jag inspirerades av från en layout inne  hos Ulrika.

Tack för titten!
Kramiz Maja

6 kommentarer:

 1. En helt otroligt vacker layout! Passar ju perfekt med shabby chic här (även om den stilen inte är inne). :) Tro vad nästa populära stil inom scrapbookingen kommer att bli?
  Kram/
  Ulrika

  SvaraRadera
 2. Oh wow!!! This is amazing!!! :D :D :D

  SvaraRadera
 3. Och den här är ju helt annorlunda, men lika härlig! Så ljuv...

  SvaraRadera
 4. Ha ha nähädu, stilen är allt annat än utdöd - gäller bara att besöka rätt forum för att se hur den spritter i högsta välmåga! :)) Till det shabby chica har bara tillkommit litet mixed media element ;)) Mitt hjärta tillhör en dinosaurie och jag älskar den här typen av sidor, så jag applåderar och tycker du skapat finfint! kramelikram

  SvaraRadera
 5. Den här hamnar helt klart på min favoritlista för 2012. Och helt underbar bild på Ina. Kram!

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)