tisdag 13 november 2012

Städar

Här nedan ser ni min minsting... så som han såg ut för något år sedan ;). På den tiden älskade han att städa... vilket jag inte kan påstå att han gillar nu. När han själv såg denna layout var han övertygad om att det var någon av hans äldre systrar som var på bild.... med kommentaren " men mamma inte hade väl jag tofs på huvudet?". Men se det hade han! Å fin tyckte han också att han var ;). Layouten är gjord för Mollys Scrapbooking med novemberkitet.

Jag har på bakgrundspappret stämplat med en stämpel av Christy Tomlison. Lagt på lite ostduk och mönstratpapper. Av ett annat mönstrat papper har jag klippt till rombformade pappersbitar. De flesta papperskanter och fotona är behandlade med kantskarpa... eller Primas distressing tool som det så vackert heter. Allt detta hittar du också hos Mollys Scrapbooking ;). Maskinsömmar lite huller om buller och dekorationerna ur novemberkitet.

Tack för titten!
Kramiz Maja

5 kommentarer:

 1. Oh so sweet! Love the colours, too!

  SvaraRadera
 2. En kjempe flott LO med søte bilder ;)
  Liker bruken av symaskin sømmene du laget her og papir "diamantene"
  ha en flott uke :)

  SvaraRadera
 3. Hi hi en stådan söt städhjälp! ja se ungar! synd att städivern inte håller i sig så värst länge. Den här är verkligen så himla gullig på alla sätt och vis! xoxo

  SvaraRadera
 4. Snyygt med det slarvigt sydda!! Det gillar jag jättemycket!

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)