fredag 3 november 2017

Layout - This friendship...

Då var det ett tag sedan sist igen. Denna vecka är det höstlov från skolan och jag själv är också ledig några dagar, vilket gett mig lite tid att vara kreativ. Trots att vi har höst nu så fortsätter jag scrappa bilderna som Josefin Karlström ( JOSKAB foto ) tog på oss och våra hästar i somras.
Idag är det Moa och hennes häst Draupnir jag har som motiv på min layout.Till denna layout har jag använt mönstrade papper från Blur Fern Studios. Trä dekorationer från Kaiser Craft, Chipbpard från Blue Fern Studios och blommor från Prima. Resin fåglarna är också  Primas,  fåglar designade av Ingvild Bolme. Något jag hittade långt ner i en av all mina lådor inköpta för bra många år sedan.
Bakgrunden är preppad med stenciler och Distress Inks, en hel del färgstänk och lite stämplar. Chipboarden är också behandlad med Distress Ink samt lite svart embossingpulver och stänk med vit gesso.
Nedan följer några detaljbilder bara för att jag själv gillar sådana väldigt mycket ;).


 
Trädekorationerna från Kaiser Crat har jag färgat in med Prima chalk, sedan stämplat lite på dem och stänkt ner dem med lite vit gesso. Här syns också bakgrunds stänket samt det jag stämplat.Älskar detta foto på Moa och Draupnir en kärlek och vänskap som bara de som är djurmänniskor kan förstå.


Tack för titten!
Maja

1 kommentar:

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)