torsdag 26 november 2009

Trött på mörkret...

... så jag har terapiscrappat i glada färger =). Letade fram ett foto från i somras på en glad Leo och gjorde en LO till Magdas november utmaning, som gick ut på att scrappa med baksidorna av mönsterpapper. Valde ett par Senic Route och så Eskimo kisses från BG och ett julpapper från MME... Resultatet vart riktigt somrigt och färgglatt!! Kändes härligt att få ösa på färg när världen utanför fönstret bara går i grått...


Nu måste jag hasta vidare... Moa har bestämt att hela familjen ska städa fram julen idag... ur CD-spelaren strömmar just nu ljuv julmusik... å ikväll när allt är klart så ska vi tjuvstarta med glöggen =D... Det är tur jag har en tonåring med känsla för ordning ;D... för det har inte jag!! Inte när det kommer till städning iaf =D =D
Kramiz Maja

13 kommentarer:

  1. Härligt, härligt färgglatt!! Tänk om man kunde få se dendär klarblå himlen nu :-) Vi har också städning på gång. Inte så kul, men visst är det mysigt att få börja inleda julfirandet så smått. Ha det gott och njut av glöggen!!

    SvaraRadera
  2. Snygg LO och härligt sommrig, gillar hur du har dekorerat med blommorna, snyggt!

    SvaraRadera
  3. Snygga färger! Piggar upp rejält. Stackars lillkillen. Hoppas att det bara är en vanlig förkylning, eller tandfeber. Alice var den enda unge som fick insluensavaccin den här veckan på vår vårdcentral. Ibland är det bra att ha en fräck mamma med interntelefonnummer.... Krya på Er!!

    SvaraRadera
  4. Vilken underbart färgsprakande layout! :-) Blir ju glad bara av att se på den :o)
    Hoppas ni får riktigt julmysigt och har en härlig adventshelg!
    Bettan

    SvaraRadera
  5. Läcker färgkick! =) Man tror ju att man blivit färgblind när det är så grått ute, så dina härliga färger känns väldigt glada och uppiggande!

    SvaraRadera
  6. Åååh, vilken färgklick! Som en dos C-vitamin känns den här LO:n! Underbar!

    SvaraRadera
  7. Wow, underbar LO, fanstastiska färger och ett fint foto!

    SvaraRadera
  8. Åh härligt.. lite terapiscrap behöver nog jag också! Man börjar bli trött på det här gråa nu! Superfin färglad LO, kortet var jättefint!
    Kram

    SvaraRadera
  9. jaa, det kanske är så jag skall göra oxå.. Är sååå trött på mörkret å regnet å att lusten inte finns.. Men denna layouten är kanonfin å man blir alldeles glad av den!
    kram på dig!

    SvaraRadera
  10. Så läckert! Älskar bokstäverna av piprensare! *kramis*

    SvaraRadera
  11. Wow, vilken färgklick!!! Underbart, så härligt att se nu i dessa mörka tider....vrålfräckt!!

    SvaraRadera
  12. WOOW!!Vilken härlig färgsprakande layout!! Hur snyggt som helst!!

    Kraaam!

    SvaraRadera
  13. Jag kan bara instämma i beundrarkören! Det är en superhärlig layout! Tack för att du förgyller utmaningen med ditt härliga bidrag!
    /Annika - Magdas

    SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)