lördag 12 mars 2011

Håll i er! Tre kort gjorda av mig ;)

I fjol fick jag inte ens ihop en topp tio på mina kort. I år har jag nog snart gjort tio kort ;). Har roat mig med att träna på min färgläggning när jag ändå suttit och ritat med mina barn. Så jag hade lite färdigmålade stämpelmotiv på lager. Då jag var på scrapträff igår och kände mig lite lat, när det gällde packningen, så packade jag helt enkelt bara för korttillverkning. Det blev tre kort gjorda och dem visar jag här. Alla utom ett har redan en mottagare. Har ju så svårt att göra kort bara för att =). Nåja slutbabblat här kommer de ;)
Idag har vi haft en makalöst underbart solig dag. Min kompis Caroline har varit här med sina barn och vi har varit ute och åkt pulka, grillat korv och bara njutit av det vackra vädret i flera timmar. Sedan gick vi in för at fixa med middagen som vi också åt gemensamt. Nu har de precis åkt och barnen våra sitter nybadade i soffan. Nu blir det lite familjemys och sedan lär de små slockna före sju.... och jag och Patrik strax efter åtta ;). Det tar på att vara utomhus!  Får se om vi orkar se på melodofestivalen.... fast ajg har inte alls följt det hittills. Men det är ju lite tradition att se finalen i allafall... fast jag egentligen inte alls gillar  just några låtar. För lite hårdrock ;D.Kramiz Maja

6 kommentarer:

 1. Låter som en härlig dag!

  Korten är hur fina som helst!!! Är särskilt förtjust i det första, vilken ursöt papegoja!!!

  SvaraRadera
 2. vilka fina kort..papegojan e klart min favvo! Vilken stämpel är det? kan du skriva svar i min blogg e du gullig. Kort nummer två är helt fantastiskt fint.

  SvaraRadera
 3. Vilka fina kort! JÄttefina! =)

  SvaraRadera
 4. Kul att se kort inne hos dig :o) Super gulliga! Har du möjligen börjat med diggisar? Eller så kommer jag ihåg motiven fel... :o) Själv gillar jag ju även diggisar :o)

  Ha det bäst! Kram!

  SvaraRadera
 5. Wow, papegojkortet är min favorit, liftvarning på det!

  SvaraRadera
 6. Vilka härliga kort, papegojan är min favorit. Gul och glad =) Stora kramar!

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)