torsdag 24 mars 2011

Mera med Pion Design papper...

En hel dag på föreläsning om nya Lgr 11 och skollagen gör att jag känner mig lite mosig i hjärnan men samtidigt upprymd över det spännande arbete vi har framför oss =).
Längtar till Scrapbordet som jag ej närmat mig sen förra veckan. Har inte ens varit upp och tittat hur det ser ut där, efter att grabbarna lånade rummet, när de skulle lana. Max säger iaf att han städat och dammsugit ;). kanske hinner jag med lite scrapp i helgen... eller det måste jag. Beställningen på bröllopsinbjudningarna måste bli klara... Å så vill jag göra något annat kul också... Har en layout i systemet som måste ut =D. Här och nu idag visar jag layouten som jag skickade in till Pion Designs dt call.


Nu börjar hockeyn snart... så trist att vi bara har tv4 sport!! Luleås match visas inte på den kanalen idag =(... men får väl lyssna på sportradion istället... och glutta med ett halvt öga på AIK och Färjestad...  Här är det dessutom storm med hagelskurar, så att bädda ner sig i soffan verkar för mig vara en bra idé. I morgon blir det en till kursdag om betygskriterier, bedömning och skriftliga omdömen. Min klass som jag har nu är de första som ska få betyg i sexan enligt den nya betygsskalan. Ha det bäst kära bloggläsare... Och tack för titten!Kramiz Maja

2 kommentarer:

  1. ååå den är ju underbar!!!! Vilket vackert foto!
    kram!

    SvaraRadera
  2. Ljuvlig layout, blev så förtjust i det utrivna hjärtat.

    SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)