onsdag 9 mars 2011

Nya Sassa frass lass = kärlek =)

När Lilo tog hem nya sassa frass lass serier till sin butik Mollys Scrapbooking föll jag pladask! Vilka vackra papper!!! Tyckte mycket om denna tillverkares papper för ett par år sedan sen glömde jag bort dom lite... Ifjol fick jag en serie i ett nook paket.. men glömde bort dem igen... Men nu ska jag försöka hålla mig update med deras paperslinjer... eller det gör ju Lilo så bra.. Så om jag håller koll på henne så ordnar sig allt ;). Här är iaf layouten!


Det gick så fort att göra denna.. Det var som om papprena scrappade sig av sig självt =) Lite detaljbilder får ni också...
Fotot på grabbarna är för precis ett år sedan. Sam ser så pluttig ut och lite rultig ut på detta foto. Inte alls lik sig som han är nu =). Leo är det inte så stor skillnad på. Sam hade vi inte ens klippt första gången än när detta fotot togs.

Tiden går fort när man har roligt... halva sportlovet har gått och vi har haft det lugnt och skönt. Inte så mycket utevistelse som jag hade önskat men jag har helt enkelt inte orkat ge mig ut på några större äventyr. Vila är vad min kropp vill ha ;) intalar  jag mig i allafall. Pojkarna är glad bara över att vara ute på gården eller här i korkarna. Nu har jag två spännande kvällar att se fram emot. Ska på två olika scrapträffar =). Packade ikväll ett kit för i morgon så jag slipper släpa på så mycket. Ska nog göra lika inför fredagen. Sen hoppas jag att vi ska få finväder till helgen då Patrik också är ledig. Nu ska jag krypa i säng och kolla på film.... Tack för titten!Kramiz Maja

6 kommentarer:

 1. Den är som en glad färgklick. =)
  Finfinfin, kramkramkram

  SvaraRadera
 2. Underbar Lo! Gillar alla blommor & vackra detaljer!

  SvaraRadera
 3. Jättefin layout, och jag förstår att pappret var självscrappande. Det är skönt när man hittar sånt! :)

  SvaraRadera
 4. Superfint..! Jag gillar Sassafras massor och har absolut haft ögonen på den där nya serien...!

  SvaraRadera
 5. Superfint..! Jag gillar Sassafras massor och har absolut haft ögonen på den där nya serien...!

  SvaraRadera
 6. Verkligen läcker lo! Är också sugen på Sassa nu! Har varit lite på och av när det gäller dem. Fast nu vill jag liskom bara ha massor av nytt:) Kram!

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)