tisdag 26 april 2011

Steampunk/grunge - Canvas

Skulle scrappa dt alster för Allt om Scrap, men så blev det inte!  Har haft denna i mitt huvud ett bra tag nu... och idag kom den ut. En av de scrappare jag verkligen beundrar är Anna/ Finnabair. Denna är inspirerad av hennes alla härliga alster med färg.


Har använt en Canvas på 20x20 cm som jag smetat modellingpasta på. Kletat in papper och dekorationer i själva massan. När allt sedan torkat (använde hårtorken) så har jag sedan gått lös med svart distress och mask på bakgrunden samt en bit av fotot. På de detaljer som är turkosa har jag målat på glimmerglam.  Några detaljbilder...

Denna får även bli mitt bidrag till Månadens utmaning denna månad som var/är steampunk. Nu ska jag laga middag.... hungriga barn är inte kul! Sen får det bli scraprummet igen ikväll. Känner mig så inspirerad att skapa då jag inte rört mina grejjer på i primcip 2 veckor!! ja det blev två inlägg idag... inte illa. Nu har solen också återvänt så jag går nog ut en stund efter middagen. Ha det bäst och tack för titten!

EDIT: Såg precis att den tävlingen stängde för 3 timmar sedan =(. Så dumt..... men jag hade ju gjort denna iallafall.. =)

Kramiz Maja

6 kommentarer:

 1. Åh vilken cool och snygg tavla! Tråkigt att du missade deadlinen...

  SvaraRadera
 2. Jättevacker tavla med många fina detaljer! Synd att du missade deadlinen.

  SvaraRadera
 3. Vilken jättefin tavla, synd du missade deadline.

  SvaraRadera
 4. Åhh skitafin, va fint du har mistat på den! Hoppas att ni har det bättre hos er. Du får säga till Ina att hon får komma förbi oss nån dag, nu när hon har körkort!! kram

  SvaraRadera
 5. Meen så trist att du missade den. :-/
  Din tavla blev hur fin och läcker som helst!!
  Det var kul också att du länkade till den tjejen. Där fanns mycket fint att titta på också!

  Kram.

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)