måndag 9 november 2009

Annorlunda hinderbana?!

Min mojo befinner sig just nu på annan ort.... men kreativitet är det inte brist på i vår familj fördet!! Bjuder på några usla foton (kvalitetsmässigt) tagna igår kväll.. då Moa fick ett ryck! Att bygga en liten hinderbana till lillebror som man kunde klättra över och under i =D... Fick såna flashbacks till den tiden då stortjejerna var små. De byggde dessa banor i hela huset av allt som liknade ett snöre eller rep... inte ett skärp eller sjal gick att finna i garderoben... utan fanns ihopknutet någonstans i huset =D. Jag är så glad över mina kreativa barn, nu som då!! Å gissa om Leo tyckte om syrrans tilltag??? Hon som redan stod högt i kurs tog ett kliv mot skyarna.

Det roliga med detta bygge var att Moa kom ihåg sin och syrrans lek..... Å jag tror nog hon hade lika kul som lillebror =).
Önskar er en fin vecka..... själv ska jag leta efter min saknade mojo... och NYCKLARNA!!! Det är helt klart mycket nu *suckar*
Kramiz Maja

7 kommentarer:

 1. superhärligt.. fick även jag en flashback nu.. hihi.. ifrån när man själv var liten.. å skapade såna härliga hinderbanor.. =)

  SvaraRadera
 2. Men ååååh vilken rolig lek :D Vi knöt alltid snören mellan våra rum och hade en korg mellan som vi skickade lappar i :)
  Hoppas du hittar dina nycklar och din mojo. Kommer nog fram snart ska du se :)
  Kram på dig

  SvaraRadera
 3. Hihi ser ju jättekul ut!! Vilka roliga idéer! =D

  Hoppas du hittade nycklarna!

  Kramis!

  SvaraRadera
 4. Hehe, härliga bilder =) Halsdukarna ser inte ut att ha försvunnit den här gången, men kanske nycklarna sitter där nånstans?
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Men så kul det ser ut! Det här är en sådan gång som jag önskar att min dotter hade en storasyster! :)
  //Annica H

  SvaraRadera
 6. HAha så härligt!! Är det Vipeout han kör? ;P

  Kram!

  SvaraRadera
 7. Å Tack för det tipset!
  Ska jag komma ihåg när A's koordination hinner ikapp hans fysik;-)

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)