tisdag 17 november 2009

Tre till.....

.... från CC:n på NOOK. Blev så glad när jag såg att jag faktiskt blivit utvald som "vinnare" i fem av de 9 utmaningarna jag hann göra... men det räckte förstås inte för att få vara gäst dt... Men lika glad är jag ändå =)
Den första loen här nedan var till en utmaning att skapa olikt sig själv men behålla sin personliga stil... Å hur svårt var inte det!!! Jag har ju ingen stil =D gillar ju alla stilar!!!! Men ofta använder jag lager på lager, färg, sömmar och MYCKET dekorationer.... så jag gjorde tvärtom.... men något jag alltid tänker på är att färgerna ska harmoniera med fotot på något sätt... så det fick vara det som blev kvar av min personliga icke stil... har nog aldrig gjort något så avskalat.. men gillar den själv skarpt =)Sen kommer här en Lo till en färgutmaning, där man dessutom skulle ha på något sätt skurit ut eller klippt delar ur mönsterpapper.... naturligtvis menades det förstås att man skulle ha klippt ut typ dekosar ur mönsterpapper, men jag skar helt enkelt ut en hel cirkel och flyttade den lite bakom å fyllde "hålet med andra mönstrade papper =)En liten detaljbild på det!Sist ut idag kommer en materialutmaning där man var tvungen att använda 5 och endast 5 saker... papper, bokstäver, stämplar, "ink" och tråd.... å så här blev min! En kul och svår utmaning för mig som vill vräka på saker =DDet var allt för idag.... Vet ni att inne på Brunkullans forum har det precis dragit igång en liten halvlång tävling i flera delar.... Är du nyfiken på den kan du kika här
Nu ska jag bloggsurfa lite.. en syssla jag aldrig hinner med nuförtiden.. Blir bättring nästa vecka då mina utvecklingssamtal är över. Ha det bäst kära cybervänner och tack för titten =)
Kramiz Maja

8 kommentarer:

 1. Lövely;-)
  Jag gillar alla dina stilar!
  Avskalat eller too much! Kvittar för mig, kör på bara.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Åh gud vad du förtjänar dt-platsen!
  Dom är helt fantastiska.

  SvaraRadera
 3. Alla tre är fina på sitt sätt. Den översta tilltalar mig väldigt mycket, det enkla upplägget framhäver det fina fotot så bra. Prima pappret har jag också jobbat med och tyckte det var väldigt utmanande när det var så "färdigt". Tycker du gjort ett bra jobb där med. Ha det gott!

  SvaraRadera
 4. Oj, de var jättefina alla tre. Roligt att se så olika los. Duktig du är ;)
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Då får du tacka Samsi så mycket från mig med en stor kram.
  Som du förstår, så tyckte jag din avskalade Lo var underbar, så vacker.
  Har ledig dag idag, så skönt mitt i veckan. Varit med Daniel till Sunderbyn och kollat hans eksem. Order=fortsätt smörja. Ja, ja, inte mycket att göra åt.
  Ha det så gott. Carita

  SvaraRadera
 6. Har en award till dig hos mig att hämta
  /Hella

  SvaraRadera
 7. Mmmm vilka alster gillar alla lika mycket. Kram Aase

  SvaraRadera
 8. Wow, helt otroligt fina LOer alla tre! Olika men ändå så snygga!!

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)