torsdag 7 januari 2010

Färgstark kille =)

Minns ni bilderna från vår fingerfärgs målning?? Nu har jag scrappat ett av dom =). Har dessutom använt det papper som Sam målade på som bakgrundspapper. Han fick också fixa till det med lite dabbers här om dagen. Har sedan lagt lite spillbitar bakom fotot några blommor, fjäril och en titel. Man skulle kunna säga att vi skapat tillsammans, jag och min 1 1/2 åring ;D.
Tycker det vart lite kul. Har gjort layouten i letterzize.


Idag var det kallare än någonsin!!! (Iaf vad jag minns) Min första arbetsdag efter jullovet... Igår tänkte jag att jag vill verkligen inte åka till jobbet... känns ju inte så kul när alla andra får vara hemma i två dagar till.... Men man ska noga passa sig för vad man önskar sig... För i morse startade inte någon av våra bilar, så jag fick ringa jobbet och säga att jag skulle bli sen. Tack och lov har jag en arbetskompis som bor i krokarna som kunde plocka upp mig... så jag anlände på jobbet endast 1 1/2 timme försent!! Min man har i dag jobbat för att en av bilarna ska starta... batteriladdare... gick inte... startkablar med hjälp av grannens bil vid lunch... lyckades!!! Sen fick bilen stå och gå..... en timme eller nåt. Bra för miljön eller hur??? Nu har han iaf köpt ett nytt bilbatteri. Så jag hoppas jag kommer iväg i morgon bitti utan problem.... eller ska jag åter igen önska att jag slipper ;D. Nu middag! Tack för titten!
Kramiz Maja

16 kommentarer:

 1. Vilken otroligt vacker bakgrund det blev på pappret. Roligt att du bevarade "konstverket" på dethär sättet. Hoppas det fixar sig med bilarna så du kommer till jobbet imorgon. Ha det gott i kylan!

  SvaraRadera
 2. Snyggt! Vilken kul idé att använda sig av hans konstverk!

  SvaraRadera
 3. Hups blev "Anonym" i förra inlägget ;o) som vanligt missade jag lite ....

  Hälsningar från norr!

  SvaraRadera
 4. Häftig bakgrund! Ibland blir det bara sådär jättebra utan att man planerar, jag har också haft dottern o måla chipboardbokstäver åt mig, o det blev ju också häftigt ojämt. Nu tror jag att jag skall låta henne göra lite bakgrunder åt mig... Lycka till med kölden!

  SvaraRadera
 5. Åh, denna blev ju jättefin. Blir lite full i skratt när du pratar om fingerfärg, mina killar tyckte inte om det, ville inte bli kladdiga om fingrarna och jag förstår inte vart de fått det ifrån, så någon fingerfärg blev det inte hemma eller på dagis. Däremot gillade de att dega.
  Har har vi det gott i kylan, vi har tänt i kaminen och ska se en film, bara Peter kommer ur duschen. Alla barnen är hemma, så det innebär att vi inte behöver hämta någon, skönt.
  Ha det gott i kylan!! Carita

  SvaraRadera
 6. Hej!

  Jättefin!!!

  Snygga färger verkligen!

  La Vikinga

  SvaraRadera
 7. Vilken fräck idé att ha sonens papper som bakgrund. Snyggt har han målat med!

  SvaraRadera
 8. Det här måste vara bland det tuffaste jag sett i scrapväg! Jättesnygg!!! =)

  SvaraRadera
 9. Okejj hoppas du får som du önskar imorgon;-)

  Vilken LO!!Så himla lyckad!!Så underbart då du gjort den "tillsammans" med sonen!!:-) jätte ljuvlig komposition!!Kraamar

  SvaraRadera
 10. Helt underbar layout - måste norpa idéen genast *antecknar*
  KRAM

  SvaraRadera
 11. superhärlig... å verkligen personlig.. :)

  SvaraRadera
 12. Men vad kul!
  Ja alltså inte -29, men hur du använde det han målade som bakgrund!
  Heja dig:-)

  SvaraRadera
 13. Ett perfekt sätt att bevara konstverket från sonen på! Så fina färger han har använt när jag har fingermålat med min dotter så blir allt svart/mörkblått och inte så färgglatt som det här.

  Vilken otur med bilen, jag hoppas verkligen att det gick bättre idag.

  Kram/Ulrika

  SvaraRadera
 14. Underbar! Älskar färgerna och hela layouten lixom skrattar=)

  Kramis

  SvaraRadera
 15. Men gud vilken härlig LO!! Bakgrunden är så läcker!

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)