onsdag 27 januari 2010

Snökaos och ett par kort

Hej vad det snöar =) Gör det det hos er också??? Tog mig knappt hem från jobbet idag!! Började med att nästan fastna på parkeringen på jobbet... sen var det bara att hålla sig i hjulspåren ända hem... å hoppas på så få möten som möjligt. Tack och lov var iaf E4:an plogad. Men så kom jag till dagis och där var det åter igen med hjärtat i halsgropen som jag tog mig därifrån. Väl hemma var det bara att ta sats in på gården =)... Nu har jag skottat en timme!! Å än är det inte klart. Inte har det slutat snöa heller!! Klass 2 varningen var nog på sin plats. Har inte sett så mycket snö på en och samma gång på bra länge. Hittills har det nog kommit 3 dm.. och det fortsätter att snöa i samma intensiva takt.... blir nog till att skott senare ikväll också.

Vart lite kortsugen häromkvällen.... nedan ser ni resultaten... gillar färgerna, men färgläggningen blev inte så bra... men ni får se dom iaf =DNu ska jag ta och fixa lite middag... Ville inte vika ur hjulspåren till affären.. så det blir en Kajsa Varg idag =)... Dagens tips till er... Stanna hemma!!! Tänd ljus och bara mys!!! Tack för titten!
Kramiz Maja

5 kommentarer:

 1. Här har det också kommit bra mycket snö! Men jag tror det var värre annandagjul! Jisses!! Men vi får se hur det ser ut här imorgon!

  Sköt om dig!

  Kramar/Cattis

  SvaraRadera
 2. Här har det regnat snöblandat, sen regnade det. Härligt med lite minus på det här, då kan jag åka skridskor till uni =)

  Väldigt fina kort, och om det är nåt fel på färgläggningen så kan då inte jag se det iaf. Stor kram! och hoppas det går lättare att ta sej hem idag.

  SvaraRadera
 3. Men titt vad fina kort du har gjort =D
  Du jag var så jäkla dum att jag for med Max på dagis i onsdags...när kl var 14 och han skulle hämtas, ångrade jag mig djuuupt! Men med foten på gaspedalen och inte ett enda möte eller stopp i korsningar så tog jag mig hela vägen hem och upp på uppfarten! Jag var stensäker på att vi skulle fastna någonstans! Det stog 9 bilar efter vägen som bara satt fast. 2 hade kört i diket så man var ju lite smått nervös :S

  Kramkram!

  SvaraRadera
 4. Härliga kort - anar jag en känsla för orange... Kram

  SvaraRadera
 5. Vilka härliga, färgglada kort!

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)