lördag 23 januari 2010

Fingerfärg del2

För nåt tag sedan gjorde jag en LO på en av Samsis fingerfärgsmålningar... Här kommer nu Leos! Lite kul att använda pojkarnas "målningar" som bakgrund... Annars är ju risken stor att de bara hamnar i soporna ;D.
Vart inte lika nöjd med denna som den förra... men ofta är det väl så.. iaf för mig att uppfinna hjulet två gånger blir sällan bra =D. Men ni får se den iaf, bara för att...

Inga detaljbilder idag.. Orkade inte fota några, vädret är grått och det blir så mycket redigering på fotona. Så jag orkade bara redigera ett!

Vet ni en annan kul sak.. en kul sak för mig... Jag vann inte på Shabby Chic tävlingen, men fick Honarable mention =)... Så min Lo visas där nu. Vill du se den??? Klicka här.
Glad e jag! Nu ska jag jobba lite med tidningen.. Min söndagsbilaga i morgon! Ha en finfin lördag allihopa och tack för titten och alla gulliga kommenterer ni lämnar.

Kramiz Maja

8 kommentarer:

 1. Först så måste jag säga grattis till att komma bland favoriterna på shabby chic! Men jag blev inte överraskad för den är ju bara helt enkelt härlig!
  Superfin LO det här också, så kul med skriften på swirlen!

  SvaraRadera
 2. Jag gillar nog denna också! Tittar på våra mästerverk men tillsvidare har jag inte använt dem i mitt scrappande...
  Grattis till utnämningen!

  SvaraRadera
 3. Åh va fin den blev.

  Kram
  Lotta

  SvaraRadera
 4. Grattis till hedersomnämningen!! Härligt vågig LO denhär. Uppiggande med litet färg i gråvädret idag. Ha en skön helg!

  SvaraRadera
 5. Det är verkligen en superbra idé att använda målningarna som bakgrund! Himla läckert blir det ju också.

  SvaraRadera
 6. Jag tycker den var urläcker! Gillar det böljande blå...
  Å grattis till hedersomnämningen! Superskoj!
  kram

  SvaraRadera
 7. Hehe, fast jag tyckte om den här också. Jättefin och härliga färger. Stor kram!

  SvaraRadera
 8. Grattis! =) Vad roligt! Jag har min layout till den utmaningen halvfärdig här. Men det blev inget mer med den eftersom jag inte kunde ladda upp den när jag nu varit utan dator. Men du har gjort mycket! Härliga och inspirerande alster allihop!!♥

  MassaKramar!!

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)