lördag 13 april 2013

Always You

Äntligen har jag fått tillbringa lite tid i mitt kreativa rum! Veckan har varit lite lätt hektisk både på jobbet och hemma. Men igår stängde ajg in mig i några timmar för att ladda lite energi och skapa lite med det ljuvliga kitet från Scraps of Elegance. Jag förlorade mig totalt i tid och rum och gjorde 3 layouter. Idag får ni se den första som är gjort till  månads utmaningen inne hos Once Upon A Sketch.

Utmanigen denna månad är att berätta om den bästa degen i mitt liv.... det finns ju en hel del dagar som varit riktigt bra... exempelvis alla de 5 dagar jag fått bli mamma... men jag valde att göra en sida om min man. För den dagen jag träffade honom började en ny fantastisk resa i mitt liv. En resa jag inte hade väntat mig. Han har gjort mig hel! Men vi har haft tuffa tider också och jag har tvivlat mer än en gång... men han finns alltid där lugn och stöttande när jag blir hysterisk =P. Min histora är dold och skriven på tagen bakom fotot.


Ni får några detaljbilder till bara för att jag kan ;)
De andra lyouterna jag gjorde igår visar jag en annan dag ;) Allt jag använt på denna layout kommer från april kitet "Possibility kit".... och nog är det möjligheternas kit alltid. Så fina papper och dekorationer. Jag har även använt add on kitet med blommor.


Tack för titten!
Kramiz Maja

5 kommentarer:

 1. Lovely layout! Very inspirational color choises!

  SvaraRadera
 2. Stilig fargevalgt og herlige detaljer.
  Faktisk ganske så maskulin til tross for alle blomstene :-)
  Og takk for at du joiner oss i OUAS i april!

  SvaraRadera
 3. Maja, this is so gorgeous! Love it!

  SvaraRadera
 4. Fabulous layout and fabulous photo! Love your sense of colour! Thank you for playing along with us at Once Upon A Sketch!

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)