söndag 21 april 2013

Family Portrait

God söndag kväll på er där ute i cyber. Passar på att blogga lite nu när de små sitter i badet. Idag visar jag er en layout jag gjort efter en skiss inne hos Keeping the best. En skiss som verkligen var en utmaning. Färgglatt blev det också! Efter att ha skapat med det otroligt färgglada kitet från Scraps of Elegance så verkar jag just nu vara inne i en sprakande fas =). Kan det ha med våren att göra?? Spelar roll vilket... Här är layouten!


Det blev en hal del kladd på denna och massor med blommor 29 st faktiskt! Har använt mig av papper från Prima, Kaisercraft och 7 Dots. Blommor från Prima, Petaloo, Wild Orchid och Manor House. En salig blandning av allt möjlligt alltså ;).


Här ser ni lite av bakgrunds arbetet. Jag har använt en stencil från Prima ihop med modelling paste och över det har jag sprejat med turkos mist från Dylusions Ink. Sprejat på vatten och sedan smetat ut det med en våtservett. Samtidigt som jag torkat bort misten från själva stencil mönstret. På mönstret har jag istället smetat på Inka Gold i lila. och polerat med fingret. Det blänker mettaliskt, men syns tyvärr inte på fotot.
Lite detaljbilder på alla blommorna då... De flesta blommor har fått en strykning med gesso på sig.


Ytterligare en detaljbild på lite bakgrund. Bakgrunden fick sig även några stänk av rosa Dylusions mist och jag har stämplat lite med en textstämpel från You Do lite här och där.

Skissen jag utgick ifrån var denna. Du hittar den HÄR!Tack för titten!
Kramiz Maja

7 kommentarer:

 1. One of the many joys of being on a design team, is visting members blogs. I have certainly enjoyed viewing your art and am now a Follower. Great take on the sketch, I adore your creative individuality. Beautiful colors and it looks like it was a lot of fun creating this piece of art. Thank you for joining us at Keeping The Best.

  SvaraRadera
 2. Hvilken fantastisk familie portrett LO. Liker bakgrunnen din og alle de herlige blomstene. Kjempe flottt ble det !

  SvaraRadera
 3. Such a gorgeous page! Love the textures and all the eye catching details. Thanks for joining us at Keeping The Best.

  SvaraRadera
 4. Great, fresh layout! Love the colors and the textures! Hugs from across the bay! :)

  SvaraRadera
 5. Jättesnygg bakgrund!! Gillar både det turkosa och det lila. Och du är en mästare på att kombinera blommor! Ha en skön helg!

  SvaraRadera
 6. Great Lo! Thanks for joining us at Keeping the best!

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)