tisdag 2 april 2013

Lazy Day

Det är bra skönt med påsklov... jag hinner så mycket fast jag inget gör ;). Idag har jag städat pojkarnas rum, druckit kaffe med en väninna, suttit ute i solen och förstås varit lite kreativ. Hittade en fantastisk ( i mitt tycke då ) utmaningen inne hos Berry71 Bleu... "April challenge Flowers". Utmaningen går ut på att använda blommor, mycket blommor. Gissa om jag var svår att få med på det tåget??? Hade så otroligt roligt när jag gjorde denna. En hel del arbete med bakgrunden blev det och sedan massor med blommor förstås. Ett foto på mig och Leo från i somras. Det är så man nu längtar efter sommarvärme och grönska. Snön får gärna försvinna fort nu..


Till denna layout har jag använt papper från Scraps of Elegance mars kit och de flesta blommorna är från februaris blom Add on. På bakgrunden har jag först limmat på lite rivna bitar av mönstrat papper, sedan har jag gått över med ett tunt lager gesso på det. Efter det tog jag fram Primas stencil och modelling pasta. När allt torkat har jag sedan smetat på med Pan Pastels, Dylusions Ink Spray och Glimmer Glam. Jag har också stämplat med min favvo textstämpel. Lite detaljbilder har jag förstås också åt er.


Jag vart själv riktigt nöjd med denna layout... och vet ni vad... inte en gnutta turkost någonstans ;). Gillar färgkombinationerna här med mycket grönt och så de röda, rosa oranga och gula tonerna till. Fast än jag inte alls tänkt mig denna sida i de färgerna från början. Men som någon klok sa.... Ingenting som utvecklas följer sin ursprungliga plan ;)
Tack för titten!
Kramiz Maja

16 kommentarer:

 1. Underbart läcker blomkavalkad :) Härligt arbetad bakgrund!

  Ha det bäst! Kram

  SvaraRadera
 2. Jag älskar färgerna! Och fotot på er två. Ljuvligt! Stor kram!

  SvaraRadera
 3. Really gorgeous! Love the colors - makes me think of the summer!

  SvaraRadera
 4. ohh is beautiful layout, i like!

  SvaraRadera
 5. Fantastisk flott, dette er jo rene blomster engen. Så bra det ble det noen blomster under bildet og noen oppå.
  Me like !!!

  SvaraRadera
 6. Simply gorgeous...love the colours & texture.

  SvaraRadera
 7. Very nice page! Thank you for joining Berry 71 Bleu challenge!

  SvaraRadera
 8. Oh, den här är gudomlig!!! Jättefint arbete med bakgrunden och en fantastisk färgkombination!

  SvaraRadera
 9. I love it. great closeups. love all the flowers. wonderful details and yes surely spring will arrive!!

  SvaraRadera
 10. Your layout is beautiful! Love your artistic background and all of those beautiful flowers! Thanks for joining us at Berry71bleu!

  SvaraRadera
 11. So Beautiful page Maja!!! love your background work and the beautiful flower cluster! Thanks for joining us at Berry71Bleu!! ;) xo

  SvaraRadera
 12. Love the colours in the background and those awesome flowers. Truly beautiful!

  SvaraRadera
 13. What a beautifully designed page...great take on the challenge & I loved your choice in colors. Thanks for joining us at Berry71Bleu!

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)