fredag 21 augusti 2009

Ätligen fredag!!!!

Aldrig har jag nog känt så starkt att det "äntligen är fredag". Att landa i verkligheten och hamna i det berömda ekorrhjulet har varit energikrävande till tusen!! Igår var jag bara tvungen att terapiscrappa lite å låta bli jobbväskan, som på en vecka blivit tung som en cementsäck =D.
Det är inte helt lätt att börja jobba efter nästan ett och ett halvt års ledighet!!

Har gjort en LO om mitt fröken jag, och vad jag tänker om mitt jobb just nu. Visst ser jag sträng ut =D. (glasögonen är utvalda för att ge den effekten *hihi*)


Lite dataljbilder vare sig det behövs eller inte... endbart för att det är kul ;D

Hinner inte skriva så mycket då det nu är dags att hoppa i duschen, å snart åka på jobbet. Vill bara tacka alla er gulliga som hälsar på här inne och lämnar så fina avtryck efter er. Själv har jag inte hunnit med en enda ordentlig bloggrunda på hela veckan... Lovar att hälsa på hos er i helgen!


Önskar er alla en super helg!

Kramiz Maja

10 kommentarer:

 1. Snygg! Vilka härliga färger du har valt! Och vilket roligt tema :) haha tycker nog inte du ser så himla sträng ut ;)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Åh vad fint! Jag blir inte så där jätterädd för dig i dina glasögon. Kanske måste du skjuta ner dem en bit på näsan och spänna blicken i mig strängt? ;)

  SvaraRadera
 3. Haha - det är ju sååå snyggt med glasögon! önskar jag hade dålig syn ;D Superfina färger i övrigt och läckra dekosar - peacemärket t ex!

  Du kommer snart in i rutinen igen ska du se! Vad jag förstår är det alltid tufft att starta upp ett nytt läsår vad blir det inte för dig som varit borta ett tag då! Kämpa på :D

  Kramen!

  SvaraRadera
 4. Vilket härlig LO! Å jaaa, du ser verkligen sträng ut.. *fniss* kanske behövs..
  Hoppas du får en riktigt härlig helg,
  kram kram!

  SvaraRadera
 5. Jättesnygg layout, jag tycker inte du ser speciellt sträng ut *fnissar* Jag tror nog att du är världens snällaste fröken!
  Kram M

  SvaraRadera
 6. Höstig och känns mycket skola - jättefin helt enkelt. Gillar bladen som ligger på varandra (gröna och svarta)Glöm inte vila i helgen... Kram

  SvaraRadera
 7. Haha...du ser allt ut som en fröken:) Underbar LO, tokfina färger ihop och fina detaljer. Gillar!!!!

  SvaraRadera
 8. Haha ja det är ett riktigt mastodont-projekt! Men har gett mig den på att den ska bli klar så just nu är jag inte vidare trevlig, sitter mest och stickar hela dagarna :)
  Kram

  SvaraRadera
 9. Snygg LO och glasögonen ger verkligen rätt effekt ;)
  /Hella

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)