måndag 10 augusti 2009

Min son blir tonåring...

Tänk vad tiden går fort.... det var ju nyss min Max var en liten vilde på 1 1/2 år... sittande på taknocken på fjällstugan... Idag fyller han tretton!! Ärrad är han på hela kroppen... klippkort har vi haft på akuten... nu har han inte lugnat ner sig, men kanske lärt sig behärska sina trix =D... Detta är killen som utsätter sig för fara ständigt å jämt!! Mest med sin cykel å sina twintip skidor.... gruvar mig för den dagen han fyller moppe!!! Eller ännu värre den dagen han kommer å säger att han ska ta MC kort... Denna Lo gjorde jag snabbt igår kväll... vart inte så lyckad. Men visar den ändå. Fotona har jag knäppt på honom för en månad sedan då vi var hem till Norrbotten. Dessa är tagna vid Kukkolaforsen i den gamla kvarnen.. som numera är öppen för allmänheten å inhyser konstutställningar på somrarna. kan ju säga att Max var måttligt road av detta besök =D
Idag startar min sista semestervecka och jag känner hur kroppen börjar varva upp... har börjat skriva listor på allt jag måste fixa i veckan.... men jag ska ärligt erkänna att jag verkligen längtar tillbaka till jobbet!!
Tidningen Allt om scraps semesteruppehåll är nu över... å vi drog igång med söndasbilagan igår... missade du det kan du klicka här.
Dessutom har mitt dt- uppdrag åt scraphörnan börjat på allvar nu =).. i bloggen finns en presentation och en veckoutmaning. Kika in här om ni är nyfiken.
Nu ska jag åka ner til exets "sommarstuga" å klippa gräsmattan åt honom... en sak att stryka från listan. Sen blir det lite gofika för sonen på eftermiddagen..
Önskar er alla en fin start på veckan. Å så vill jag tacka för alla gulliga kommentarer på mina senaste alster... det värmer =). Vi syns snart igen!!

Kramiz Maja

8 kommentarer:

 1. Snygga foton! Och du är så himla duktig på att använda mist och masker, jag orkar aldrig ens prova fast jag har köpt en mask :-)

  SvaraRadera
 2. Gratulerer med sønnen!! Herlige bilder av han!! Kjempeflott Lo du har laget!!:)
  Lekker bruk av glimmermisten:)

  SvaraRadera
 3. Oj oj, menar du att det inte blir lugnare?? *Puh* ;-)

  Fin LO i all sin enkelhet!
  *Måste rota fram lite stämplar att göra masker med*

  SvaraRadera
 4. Jättefin LO juh! Va snyggt med mist (för det är det va?!) å masken,himla läckert! Nu skall jag kika in till Scraphörnan för å se ad du har hittat på,
  ha det så bra!
  kram kram! !

  SvaraRadera
 5. Tycker den är jättesnygg!!! Önskar mig masker i födelsedagspresent nu, men mist hade jag ju missat!! Måste genast skriva upp!!

  SvaraRadera
 6. Ojj vilken LO!!Du är en sån duktg scrappare...O för att inte snacka om "framtid-LO-n"...Woow säger jag bara WOW!!!Kraamar

  SvaraRadera
 7. Grattis till tonåringen!! =D Och layouten är helt Underbar! Stilren och snygg!!

  En på moppe nu...pratar redan om en lättviktare..*huvva*..och sen har jag två söner till..tur det är några år kvar där ;)

  Bamsekram/Cattis

  SvaraRadera
 8. Åh så snyggt! Väldigt enkel LO, men den känns ändå fulländad. Mycket stämningsfulla foton!

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)