måndag 3 augusti 2009

Ett gäng loer... som varit med i AOS

Har inte skapat något nytt så jag bjuder på några loer som var med i AOS senaste stornr....


En lo gjord efter Aviga Ellens skiss


En Lo om våra små (o)trevliga kryp. Tycker liljebaggen är fantastiskt vacker i sin lackröda färg... men jag gillar inte vad den gör med mina blommor.


Vår gigantiska uteplats som jag drömmer om att få göra till ett riktigt mysigt uterum... gärna inglasat =)


Här hittade jag lite detaljbilder också när jag letade igenom min mapp med scrappalster från 2009


Ett litet tips =)... glossyaccent är perfekt klister för löst glitter =DSist ut är loen jag gjorde som en tutorial... om hur jag gårt ill väga när jag gör eget srt stitch papper =)... vill ni se steg för steg hur jag gör kan ni kika här.

Idag har vi haft en otroligt varm å skön dag.... å vad har jag då gjort... inte varit ute iaf =D. Hade bestämt att det var dags att göra en rejäl uppröjning inomhus och mitt badrum var i stooooort behov av en uppfräschning..... Sånt trist göra som jag bara skjuter framför mig jämt... gillar inte att städa!! men nu då det väl är gjort så känns det bra. Det firade jag med att åka å storhandla på Ica Maxi, för mat i kylskåpet är också bra att ha =D... sen avrundade jag dagen med ett dressyrpass i paddocken med min häst... så nu längtar jag till duschen och sedan kudden!!

Har dessutom tillsammans med min familj tagit mig an att börja kora vinnare i min utmaning. Hela 17 st bidrag fick jag in. TUSEN TACK TILL ER TJEJER SOM ANTOG UTMANINGEN!! Ni har verkligen gett mig och min familj huvudbry =D =D.... alla alster är så fina och har sina fina uttryck... så valet är svårt... å det är jämt!! Ska försöka få det klart under morgondagen, så kika in i morgonkväll, så finns säkert resultatet här =)

Nä nu gott folk MÅSTE jag hoppa i duschen... tack för titten å välkommen tillbaka!!

Kramiz Maja

8 kommentarer:

 1. den med blåsipporna på, gilar jag jättemycket.. såå härlig vårkänsla över den.. =) kul också när man kan fixa egna papper.. blir ju så mkt mer personligt då..

  kram

  SvaraRadera
 2. Jag får också vårkänsla när jag ser dessa LO's. LO'n med Leo som luktar på blommorna är jättegullig. Ha en bra dag! Kram, Pyzzlan

  SvaraRadera
 3. vilka häääärliga lo,sar!! Underbart blomstrande!

  SvaraRadera
 4. Massor med fina alster.
  Gillar foot på Liljebaggen. Det lyfter ju liksom hela LO'n med ett sånt foto!
  OCh art 'n stitch är ju bara läckert:-D
  Gissa vilken LO som inspirerade mig till din tävling???:-)

  SvaraRadera
 5. Så fine Loer dette var!! lIkte spesielt godt den nederste!! Den tutorialen din var skikkelig flott - fikk lyst til å prøve meg på den:)

  SvaraRadera
 6. Jag gillade oas-lon bäst. Jättehärlig!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Åååh Maja du är så kreativ o fantasifull...Dukommer alltid med något roligt o fiffigt på dina LO.s...Du är fantastisk helt enkelt:-) Kraamar

  SvaraRadera
 8. Hej hej
  Planerar att åka ut till enlunda onsdag kväll igen. Får se om jag denna gång får med mig pysslet
  /Hella

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)