tisdag 11 augusti 2009

Tufft å romantiskt..

... så lyder utmaningen inne hos Handarbeta just nu... En utmaning helt i min smak =D... men så romantiskt blev det kanske inte... mest tufft tror jag..
Har scrappat mina dojjor som följt med mig sen tonårstiden... å ska jag på "röjjar party" så åker de på än idag =D.... senast var dom med på deltaträffen... å ni ska veta att skulle dessa skor kunna snacka skulle ni få veta så mycket hemlisar om mig som är "så hemliga, så inte ens oss vet om det" (citatet är ett citat av en gammal norsk kompis som jag pluggade med uppe i Luleå...) Hade himla roligt när jag gjorde denna LO....

Lite off the reckord... men när min treåring hittade mina skor i tvättstugen dagen efter deltaträffen sa han: -Men mamma, har du hoppat i vattenpölarna!!! Till saken hör att det var regn den helgen... så allt var verkligen lerigt... å visst hade jag hoppat =D... framför scen i flera timmar ;)
Nepp, nu måste jag återgå till min att göra lista =D.... Tack för titten!!


Kramiz Maja

15 kommentarer:

 1. åh.. den här var härlig.. så personlig å mysig.. visst är det knepigt.. att ett par skor kan betyda så mycket... men jag känner igen mig.. allt för väl.. =)

  SvaraRadera
 2. Åååh, den här var verkligen BÅDE tuff OCH romantiskt! Mycket bättre än min otuffa tolkning :-) Jag gillar hur du gjort med fotot!

  SvaraRadera
 3. Kul story och verkligen både tuff och romantisk LO!
  Ursnyggt!

  SvaraRadera
 4. Åh vad fin!!! Grymt läckert som du gjort med kortet och färgerna är så fina. Gillar stilen, en blandning av tuff och vackert.....Du är så duktig!!!

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 5. suuuperläcker!! mums...

  Åhhh jag gillar kombon, tycker visst att den är riktigt romantisk med de röda rosorna - som ju symboliserar romantik som bara den!! Annars ja, tuff å härlig!!

  Kraaaaaam
  //Yoli - Handarbetas team

  SvaraRadera
 6. Plötsligt saknar jag min gamla gråa, fula sweatshirt som jag hade på mig när jag festade som ung. Suck... Någon gång måste jag blivit så förståndig så jag slängde den. Läcker LO!

  SvaraRadera
 7. Visst har du lyckats med både det tuffa och det romantiska, härlig LO!!!

  SvaraRadera
 8. Himla häftig layout ! Snyggt gjort med fotot.. Härligt med skor, eller hur.. =)
  kram kram!

  SvaraRadera
 9. Känner igen tankegången - jag har också haft partyskor som hängt med under många år! Härlig LO och vilken kul idé att dela fotot i många små delar. Ha det gott!

  SvaraRadera
 10. ååh vilken häftig Lo!
  Superfin verkligen ;)

  SvaraRadera
 11. Supersnyggt! illar färgerna och hur du har delat upp fotot!

  SvaraRadera
 12. Du är ju för skön :-D *gapskrattar*

  Önskar jag hade kvar mina Dr Martens så jag kunde göra en romantisk LO i deras ära :-D Helt undebar! Både story o layout!

  SvaraRadera
 13. Vilken snygg layout!!! Voffsingen!!! Vad du skapar!

  Kramisar!

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)