lördag 20 mars 2010

De små sakerna i vardagen

Idag får ni se två ytterligheter av mitt liv. Först en härlig LO på mig och min dotter.. gissa vem som är vem ;). En härlig stund vid havet och lugnet. En stund för förtroliga samtal med min dotter och vän.Detaljbildena kan jag ju inte vara utan så här följer ett gäng..


Så till den andra delen av mitt liv... Borde ju som klok mor vid det här laget ha lärt mig att när det är tyst och småbarn finns i huset så är det ALDRIG bra!!
Så här kan man också använda en 500 kr ansiktskräm!! är ingen stor användare av skönhetsprodukter och makeup. Men denna kräm är den lyx jag unnar mig... Å vår lilla knopp lyckades finna den och vaxade bilen... hmmmm...


Dessutom hann han få tag på massageoljan och smetade ner golvet... så det är numera förenat med livsfara att beträda vårt sovrumsgolv! Patrik har skurat två gånger nu på morgonen... men oljan ligger kvar... Det är sååååå rart med barn! Allt detta hann han på bara några få minuter då vi satt vid köksbordet och pratade.

Sen upptäckte jag någor fantastiskt inne hos YOLI. En hyllning till mig... till lilla jag. Blev så glad och rörd. Vill du läsa kan du klicka här. Nu ska jag ta mig en kopp kaffe. Vad har hänt/händer hos er idag då??? Tack för titten!


Kramiz Maja

12 kommentarer:

 1. Fin LO!....men hallå eller??? Förlåt, men jag garvar ihjäl mig åt bilvaxningen!!! Det där måste du ju bara scrappa om sedan :-D

  SvaraRadera
 2. He he he... Det var kul! =)

  SvaraRadera
 3. Superläcker - ni är ju toklika!! :-)
  Ha en trevlig helg!
  Å håll i krämerna... ;-)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Jag sitter också här och fnissar för fullt åt bilvaxningen :-) Klart tecken på kreativt tänkande åtminstone!! Jättemysig LO. Såå fin känsla och fina detaljer i den. Läste i Yolis blogg och kan bara hålla med henne. Jag fattar ju aldrig hur du hinner vara så kreativ med stor familj, hästar och allt annat. Du är en stor inspiration för oss alla. Ha en riktigt mysig helg. Kram

  SvaraRadera
 5. Jag måste först säga att jag håller med YOLI i allt hon skriver om dig! :) Otroligt vacker LO du har skapat här, så snyggt med de orange blommorna och den stora rosetten!

  Ja man ska alltid snabbt se efter vad som händer när det blir tyst men jag kan inte låta bli att skratta för han hade verkligen klarat att hitta en dyrbar vax till bilen..
  Kram/Ulrika

  SvaraRadera
 6. Så härlig LO!! Bilden är hur mysig som helst och detaljerna fantastiska!!

  Sicken liten goding du har där hemma, han vet vad som ska användas, hihi...

  Grattis till den fina utnämningen hos Yoli!

  Tack för titten :)

  SvaraRadera
 7. Sååååå fint ....som vanligt! klart man ska vaxa bilen...å då duger inte vilken kräm som helst, det fattar ju vem som helst. Den skiner säkert väldigt vackert i solen.;)
  kramkram sussa

  SvaraRadera
 8. Jättevacker layout. Jag kan bara hålla med om allt som sägs om dig. DU är superduktig och jag är så glad av att ha dig med i teamet! :)

  Visst är barn underbara *S*

  SvaraRadera
 9. Vilken vacker LO! Superfin! å rosetten är ju bara sååå läcker, va duktig du är!
  kramis!!

  SvaraRadera
 10. Oj då, vad det kan bli med sina grejer om man sätter dem på fel ställe :=) Här har vi det vårigt, solen tittar fram nyss hemkommen efter min långa stavgångs tur. Lite öm och otränad men det var skönt
  Kram Aase

  SvaraRadera
 11. Ja, i bland är det underbart med barn. Jag kan inte förstå att de kan vara så snabba med hyss. Nova hittar gärna på något varje dag. Hon har också lärt sig nu att säga inget när man frågar henne vad hon gör.

  SvaraRadera
 12. Jaa..barn är härliga! ;) En såå vacker layout och jag har varit in och lämnat kommentar!! Och det stämmer precis det yoli skriver!

  Massa kramar till dig!

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)