söndag 14 mars 2010

Inte morgonpigg!!

Min lilla "ponny"är inte särskilt på hugget vid åttasnåret... Knappt han orkade titta på mig i morse. Att alla hans kompisar klivit upp och var på gång att käka frukost brydde honom heller inte... Till slut masade han sig upp och sträckte på sig.
Har stalltjänst hela helgen.. Magiskt vackert väder har vi så det är som perfekt för utejobb... Igår var det dock lite jobbigt att pulsa i lårdjup snö för att laga stängsel. Älgarna har gått igenom hästhagen. Känner mig lite trött i kroppen idag. Skulle också vilja ligga i solen som min Våfflis. Blir nog en tur på hästryggen idag också =).. Men först ska jag röjja lite här hemma. I morgon är det jobb igen och då är det skönt om det inte är totalt kaos här hemma..Medan jag tar itu med att röjja lite så rekommenderar jag dig att hoppa till Allt om Scraps söndagsbilaga.. Idag med sportlovstema. Ni hittar också vår stora tävling där "Svensk Scrapmästare 2010". Än hinner ni vara med =).. Klicka på loggan så kommer ni dit.

5 kommentarer:

 1. Oj vad söt han är :o) Och nog ser han lite trött ut allt. Vårtrötthet? :oD

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 2. Men huga vad söt han är =D

  Kram!!!

  SvaraRadera
 3. Vilken morgontrött liten sötis! Fast nog ser det litet kyligt ut att ligga på marken sådär. Hoppas ni har haft en lyckad vecka. Kram

  SvaraRadera
 4. Nytt favoritcitat från google translate:
  "Tomorrow is the job again and then it's nice if there is total chaos here at home .."
  Det här förklarar ju en del... =)
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Haha.. visst e den rolig min översättare ;)... eller så skriver jag knasig svenska =D.. Å kaos de har vi ju hur som helst... den kanske har hälsat på här hemma.. den översättar mojen ;)

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)