tisdag 17 maj 2011

Favoritskorna

Fortsätter att visa alster från My Scrapbook nooks cyber crop. Ny arbetsvecka är påbörjad så scraprummet får stå övergivet i några dagar till... Att det alltid är lika hektiskt i maj kan jag bara inte förstå! Varför blir det så? Om än mna försöker att göra saker i god tid så blir det alltid tidsnöd för mig. kanske för att jag aldrig planerar in någon dötid, eller tid för oföruttsedda händelser.. Idag damp iaf en liten trevlig avi ner i brevlådan =). Mitt paket från Kaisercraft finns nu på posten i Sörberge.... tyvärr hade de hunnit stänga för idag... Så jag får försöka hinna hämta ut det i morgon. Ska bli spännande att skapa de sista finalalstren till DT ansökningen.... får lite pulsökning bara jag tänker på det ;). Måste vara tävlingsmänniskan i mig =D. Nu till layouten.... mina favoritskor!! Till utmaningen att använda minst 5 brads och fotot fick ej vara på en människa..Nu är det lite middagsfix, dammsugning och tvättstuga som gäller innan jag ska ha min sista ridlektion för barnen... min sista för alltid. Lägger ner hästverksamheten. Ett tufft beslut, men just nu finns inte energi och ork till det. Min häst är sedan en tid tillbaka ute på foder. Hoppas på att få sälja honom så småningom. Rida lär jag väl inte sluta med. Men det kommer inte vara lika regelbundet som det varit den större delen av mitt liv.
Tack för att du kikade förbi! Hoppas du har finare varmare väder än vad vi har! Det haglade när jag körde hem från jobbet!


Kramiz Maja

2 kommentarer:

  1. Jag älskar dina Nook-alster! Så fina! Det är en fröjd att titta in i din blogg!

    SvaraRadera
  2. Du scrappar så inspirerande alster. Så läckra och spännande att titta närmare på allesammans. Läste nu att du lämnat ut din häst på foder. Jag har själv varit utan häst under flera år nu, men att vara hästmänniska är ofta en livsstil, så jag slutar inte dras tillbaka även om jag inser att jag inte har tid... Hoppas det löser sig för dig. Kram

    SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)