söndag 15 maj 2011

min "föränderliga" tonåring

Helgen har varit riktigt regntung och grå. Vi har knappt tagit oss utanför dörren. Men naturen verkar njuta av allt det blöta för det blir bara grönare och grönare. Blommorna i rabatten skjuter i höjden och många har redan börjat få knoppar. Fast det var inte naturen jag skulle skriva om idag.... utan min lika föränderliga tonårsson ;). Har skapat till några utmaningar inne på cyber cropen hos My scrapbook nook i helgen. Denna gjorde jag till en utmaning där man skulle leka med färg. Här har jag till bakgrunden inspirerats av AnnaB. Jag har lagt på silkespapper på bakgrundspappret och sedan målat över akrylfärg, något jag då spanat in hos duktiga Anna =).
Idag fyller dessutom lille Leo 5 år... men han ville inte bli firad idag. Han ville istället gå på kalas hos en annan kompis =D. Så vi får fira honom nästa helg ordentligt tillsammans men lillebror som då fyller år.... Leo var rätt nöjd ändå med paket och att åka bort på kalas. Nu ska här vikas tvätt och sedan bänkar jag mig framför tv:en för att spana på hockeyfinalen =). Tack för att du kikade förbi! Önskar alla en fin söndagkväll!


Kramiz Maja

3 kommentarer:

 1. Å vad coolt det där blev! *Skriver upp på kom-ihåg-listan*

  SvaraRadera
 2. Cool-coola Maja! Det är du det! Så mycket fint du gör!!! =)

  SvaraRadera
 3. Hej hopp!!! Du vet redan att allt du gör blir så läckert och snyggt!!! WOW!!! Hoppas få se dom irl i helgen! Jag återkommer med svar..Rickard ska ringa Uppsala igen imorgon! Men hoppas vi kommer iväg för det vill jag!! Saknar er!!

  Massor av bamsekramar från mig!
  //Cattis

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)