söndag 9 oktober 2011

Höst

Ja det är det sannerligen nu... kylan kryper in på en! Vaknade i morse och frös.. bara 17 grader inomhus!!! Dags att höja temperaturen på pannan =). Men höst är inte bara kallt det är oerhört vackert också med härliga soliga dager och gnistrande guldgula och sprakande röda färger. Här har jag skapat med Nooks oktober kit. Papper från MME Lost and found.
En layout med väldigt lite dekorationer mot för vad jag brukar vräka på ;). Men igår så kände jag för att göra så... Men jag kan villigt erkänna att när jag tittar på den nu så känns den lite "naken". Men jag kan inte komma på vad mera jag skulle kunna tillföra.
Idag är det söndag också.... igen... och det innebär ny söndagsbilaga av Allt om Scrap. Missa inte den! Idag handlar det om böcker och vi tipsar om bra böcker att läsa förutom skapade alster. Tack för titten!


Kramiz Maja

2 kommentarer:

  1. Ja, ovanligt lite dekorationer för att vara en av dina layouter men den behöver absolut inget annat. Tycker den är supersnygg. Fotots färger samstämmer så suveränt med resten av layouten!

    Ha det bäst!

    SvaraRadera
  2. Jag gillar ju naket. ;-) Superfin tycker jag! Inget alls fattas på den! Tipp topp!

    SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)