torsdag 13 oktober 2011

Shy

Här kommer en layout jag som glömt bort... ( läs velat glömma bort) gjord efter en skiss hos My scrapbook nook. När jag gjorde den tyckte jag den blev apful! Men nu när jag tittar på den tycker jag att den har sin charm, så ni får helt enkelt se den =) Min älskade tonårsson som är sådär tonårsblyg som bara killar i 15-års åldern kan vara...

Skönt att veckan närmar sig sitt slut igen... Fattar inte varför jag är så slut hela tiden. Orkar ingenting under veckorna. Tycker bara det är måndag - fredag hela tiden och helgen passerar i ett nafs. Skulle nog behöva motionera mera och få mer frisk luft.. Men som det ser ut nu med hur min man jobbar så får jag lägga det efter halv tio på kvällen... och då är man ju sugen på promenad?? Eller??? Nä inte jag!!
Usch vad jag lät negativ nu... men det har varit en riktigt tråkig avslutning på jobbet idag... inte med eleverna, men annat runt omkring som bara drar ner en. Saker som inte ens berör mig egentligen, men som påverkar hela tillvaron på jobbet. Å såna energitjuvar ogillar jag. Nåja, bara att ta nya tag i morgon! Tack för titten!


Kramiz Maja

1 kommentar:

  1. Tycker inte alls att den är ful, den har charm, precis som tonårsgrabbar brukar ha... Kanske speglar den din grabb?

    Tack för titten!

    SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)